Digidexo.com

Naturlig søvn hjelpemidler for barn

Et barn som har problemer med å sove kan føre til en husholdning med trøtte, grinete, irritabel familiemedlemmer. Hvis barnet ditt har problemer med å sove, er det av største betydning å gjøre hva du kan for å bidra til å re-etablere en vanlig, solid søvn mønster. Det er mange naturlige sove hjelpemidler som kan hjelpe underveis.

Kamille

Kamille kan hjelpe barn sove naturlig, så vel som lette andre onder som fordøyelsesproblemer, angst og mange andre vanlige sykdommer. Barn med sesongmessige allergier kan være følsomme for kamille, som det er i samme plantefamilie som ragweed.

Melatonin

Melatonin kan brukes av barn til hjelp i dvale ved å bidra til å regulere naturlige søvnrytmer, selv om det kan føre til mage opprørt og irritabilitet.

Valerian

Valerian er en av de mest populære rettsmidler for å hjelpe barna sover - selv om det kan føre til mange uheldige bivirkninger som hodepine, fordøyelsesbesvær eller ubehag og søvnighet på dagtid. Det kan også føre til reaksjoner med visse andre medisiner.

Passion Flower

Pasjonsblomst kan hjelpe hjelpemiddel i søvn ved å opptre som en naturlig beroligende og smertestillende. Imidlertid er langvarig bruk av pasjonsblomst anbefales ikke, da det kan bremse nervesystemet over tid.

Varm melk

Kanskje den enkleste og sikreste naturlig søvn hjelpemiddel, inneholder varm melk naturlig melatonin, så vel som søvnfremmende aminosyren tryptofan - selv om mengdene av begge er ganske lav.

Advarsel

Sjekk alltid med barnelege før administrering urte medisiner til dine barn, spesielt hvis de tar noen andre medisiner eller har noen mat eller plante allergier.