Digidexo.com

Tegn og symptomer på systemisk Candida Overgrowth

Tegn og symptomer på systemisk Candida Overgrowth


Hver person lever i harmoni med mange mikroorganismer, inkludert Candida albicans, en sopp som lever i munnen, tarmen og urin-systemet. Hver så ofte, upsets noe den skjøre balansen som folk har med gjær og det proliferates vilt, forårsaker massive overvekst og en rekke alvorlige helseproblemer.

Gastrointestinale og urogenitale symptomer

Selv om ikke alle pasienter har alle symptom, noen av de vanligste gastrointestinale og urogenitale symptomer inkluderer smertefulle oppblåsthet og gass, forstoppelse eller diaré, vaginal kløe, utflod, blære infeksjon, smertefull vannlating, magesmerter, økt PMS symptomer eller halsbrann. Fordi magetarmkanalen begynner ved munningen, symptomer også kan omfatte dårlig ånde, blemmer i munnen, sår hals og trost av munnen. Gjær kolonier kan grave dypt inn i veggene i tarmen og skade dem dårlig når Candida er lov til å spre seg i kroppen ukontrollert.

Psykiske symptomer

Pasienter som har Candida overvekst kan oppleve psykiske og følelsesmessige symptomer i tillegg til sine fysiske symptomer. En av de vanligste psykiske symptom er konsentrasjonsvansker. Andre pasienter har klaget over konstant og overveldende utmattelse, angst og humørsvingninger, irritabilitet og depresjon.

Allergiske reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Candida kan manifestere seg på mange forskjellige måter. Noen pasienter har rapportert hoste og pustevansker, høysnue, elveblest og utslett. Andre pasienter har opplevd eksem, tungpustethet, psoriasis, hevelse i ledd, leddsmerter, sviktende syn og rive øynene. Lider har også rapportert om økt overfølsomhet for mat og andre allergener som Candida infeksjonen forverres. Dette kalles "suppressor cellesykdom", og er når immunsystemet spark i overdrive og angrep nesten alt som kommer i kontakt, slik at personen utrolig følsomme for alle miljøgifter.