Digidexo.com

Behandling for Tredje grads Hemorroider

Behandling for Tredje grads Hemorroider


Hemorroider er betent, hovne vener i endetarmen som er klassifisert i henhold til fire stadier. Tredje grad hemorroider stikker ut og krever manuell reduksjon. Det er flere måter å behandle dem, inkludert medisiner og invasive og ikke-invasive kirurgiske prosedyrer.

Definisjon

Tredje grad hemorroider komme ut under en avføring. Den eneste måten for dem å vende tilbake til endetarmen er å manuelt sett dem inn igjen.

Ineffektiv behandling

Tredje grad hemorroider er ikke effektivt behandles med orale medisiner som avføring myknere, kremer eller varme bad. Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter anti-klø kremer kan lindre ubehaget.

Minimal-invasiv behandling

Ifølge Shreyas Ano-Rektal Hospital and Research Centre, kan tredje grad hemorroider behandles med band-ligation (kutte av sirkulasjon), cryosurgery og electrocauterization (frysing / brenne dem), og infrarødt foto koagulasjon (kutte av sirkulasjon med infrarøde stråler ).

Kirurgisk behandling

Ifølge Mayo Clinic, en hemorrhoidectomy, som omfatter kirurgisk fjerning av det påvirkede vev, kan utføres på tredje-grads hemorroider. En variant kjent som en stifting hemorrhoidectomy innebærer å kutte av blodtilførselen til det berørte området.

Komplikasjoner

Invasiv kirurgi kan føre til en rekke komplikasjoner, inkludert urinveisinfeksjoner og problemer med å tømme blæren. Stifting kan forårsake en rektal prolaps, mens andre prosedyrer vanligvis forårsake bare minimale mengder av smerte og ubehag. Du bør diskutere med legen din best mulig alternativ for din tilstand.