Digidexo.com

Behandling for Atonic Beslag

Atonic anfall er en form for generell anfall lidelse preget av en brå, uventet tap av muskelmasse fører til mangel på holdning kontroll eller hele kroppen kollapser. Behandling for atoniske anfall varierer i henhold til spesifikke omstendigheter.

Fakta

Atonic anfall oppstår oftest hos barn, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. I tillegg til tap av muskelmasse, de forårsake tap av bevissthet.

Førstehjelp

Personer med atoniske beslag har en tendens til å falle med stor kraft, og opplever ofte skader i ansiktet eller hodet, i henhold til Epilepsy Foundation. Førstehjelp kan være nødvendig å behandle disse skadene.

Short-Term Treatment

Utover eventuelle skadene etter et fall, trenger atoniske anfall vanligvis ikke krever noen umiddelbar behandling, rapporterer Epilepsy Foundation. Men enkeltpersoner opplever sin første beslaget bør se en lege for en fullstendig undersøkelse.

Andre treaments

I motsetning til enkelte andre former for gjentatte anfall (epilepsi), atoniske anfall ofte ikke svarer godt til epilepsi medisiner, bemerker Epilepsy Foundation. I disse tilfellene, behandlingstilbud omfatter stimulering av hjerne vagus nerve, spesialiserte dietter og en kirurgisk prosedyre som kalles en corpus callostomy, Hospital for Sick Children rapporter.

Beskyttende hodeplagg

Personer med atoniske anfall ofte ha beskyttende hodeplagg for å beskytte mot fallende skader, bemerker Epilepsy Foundation.