Digidexo.com

Hvordan sette opp en Home Spa

Hvordan sette opp en Home Spa


Hvis du er lei av å betale høye priser på det lokale spa, vurdere å opprette et hjem spa av din egen. Inviter noen venner over og har hver og en ta med en viktig ingrediens for å fullføre spa transformasjon. Ordne for noen å se barna og unn deg en ettermiddag med avslapping og velvære.

Bruksanvisning

•  Velg en privat plassering i ditt hjem for å forvandle seg til massasjebadet. Hvis du har et ekstra stort bad eller gjestesoverom rommet, satt spa opp der inne. Velg et tema, og inkluderer matchende dekorasjoner.

Sett belysning. Ordne belysning på forskjellige steder i rommet, bruker stearinlys rundt behandlingsområdet. Bruk aromaterapi lys for å skape en avslappet atmosfære.

Plugg inn en CD-spiller. Kjøp klassisk eller beroligende musikk å spille i løpet av din spa-behandlinger. Døve bakgrunnsstøy i hjemmet ved å fokusere på musikken.

4 Hold rommet for å imøtekomme ditt spa. Inkluder komfortable stoler i nærheten av fotbad eller for å slappe av mens behandlinger som fungerer. Sett opp en tabell med alle ingredienser og verktøy som trengs for å lage dine egne behandlinger og skrubber. Plasser ferske, varme ansikt håndklær innen rekkevidde på bordet.

Aksjebehandlingsområder. Inkluder fotskrubb verktøy nærheten pedikyr området sammen med spesielle ingredienser for å legge til fotbad som honning, kokosmelk, Epsom salter eller cornmeal. Inkluder en annen skuff eller kurv med neglelakk, neglelakkfjerner, toe separatorer og neglefiler. Plasser ingrediensene for ansiktsbehandling i boller på ansikts bordet, inkludert tomme boller for å blande.

Place badesalt og badeskum og store håndklær i nærheten badekaret ditt. Sett opp stearinlys rundt badekar hvis mulig, og plassere et bad pute i den ene enden av karet.