Digidexo.com

Hvordan å behandle canker sår eller Nedre Gum Pain

Smertefulle og ubehagelige, canker sår og tilhørende lavere tyggegummi smerte kan vare i dager, forårsaker den lidende intens ubehag. Mens canker sår og generell tyggis smerte er vanskelig å forebygge, behandlinger for smertebehandling er ganske enkel. Med bruk av noen vanlige husholdningsprodukter og over-the-counter medisiner, kan du ikke bare gjøre livet med tyggis-relaterte smerter litt mer utholdelig, men du kan også potensielt forkorte levetiden til canker sår seg selv.

Bruksanvisning

•  Rens munnen og det berørte området. Pusser tennene med tannkrem, tanntråd og bruk munn skyll. Dette vil bidra til å holde munnen ren og kutte ned på mengden av bakterier som er produsert i løpet av en canker sår utbruddet. Det vil hjelpe løsne partikler som kan være årsaken generelt lavere tyggegummi smerte. Dette er også et viktig skritt når du begynner dine behandlinger. Starter med en ren området betyr behandlingene vil ha muligheten til å bli mer effektive.

Lag en pasta av natron og vann. Ta 1 ss. av natron og bland i vann en dråpe om gangen til du har gjort en tykk pasta. Påfør en liten bit av denne lim direkte til canker sår. Selv om det er trygt å svelge denne blandingen, kan du også spytte den ut. Påfør så ofte som nødvendig. Dette fungerer spesielt godt på canker sår, men hvis tannkjøttet smertene ikke er forårsaket av en sår, kan det ikke være effektivt.

Påfør små mengder melk av Magnesia til canker sår. Det kan påføres med en bomullspinne direkte til canker sår. Påfør 3-4 ganger per dag for å lette ubehag. Igjen beviser dette midlet spesielt effektiv på canker sår og kan ikke behandle tyggis smerter som ikke stammer fra et sår eller skader i munnen.

Utnytte over-the-telleren muntlig smertestillende medikamenter. Disse medikamentene vanligvis kommer i form av en gel, og bedøve det berørte området. Bruke dem i henhold til instruksjonene, og tar seg ikke å over-anvende dem. Disse medikamentene fungerer like godt for sår relatert og generell tyggegummi smerte.

Praksis forebyggende atferd. Canker sår er lett forverres av matrester, særlig de som er sure eller salte. Unngå disse matvarene minsker sjansen for at det berørte området vil bli utsatt, slik at du sparer en potensielt svært smertefull opplevelse. For generell tyggegummi smerte, unngå å spise på siden av munnen som forårsaker ubehag. Matrester kan gjøre området mer følsom.

Hint

  • For de overvåking natrium nivåer, skylle munnen etter bruk av natron metoden, som natron har svært høye nivåer av natrium i den.
  • For tilbakevendende eller intens smerte, eller hvis du er bekymret for din dental smerte, ta kontakt med tannlegen din.