Digidexo.com

Hvordan behandle Thyroid Disorders

Skjoldbruskkjertelen er halsen kjertel som ligger i nærheten av stemmen din boksen og luftrøret, og dens hormoner er ansvarlig for å regulere stoffskiftet og hjelpe regulere oksygen i hele kroppen din. Når skjoldbrusk lidelser oppstår, kan det påvirke din generelle helse. Vanlige skjoldbrusk lidelser omfatter hypotyreose eller underactive skjoldbruskkjertelen, hypertyreose eller overaktiv skjoldbruskkjertel, struma og skjoldbrusk knuter, som er unormal vekst som er dannet på skjoldbruskkjertelen. Hvis du er diagnostisert med en skjoldbrusk lidelse, er det konvensjonelle og alternative behandlinger du kan bruke til å hjelpe i herding din tilstand.

Bruksanvisning

Be legen om å forskrive narkotika levotyroksin for skjoldbrusk lidelse. Det hjelpemidler i å regulere hormon og kolesterolnivået. Symptomer på tilstanden din kan lindres løpet av en to-ukers periode, men sannsynligheten er at du er nødt til å holde seg på levotyroksin ubestemt tid.

Spis mer mat som er fulle av vitamin A. Eksempler på vitamin A-rik mat er aprikoser, mango, søtpoteter, gulrøtter, spinat, rød paprika, grønne bladgrønnsaker, brønnkarse, egg og pasteurisert fløte.

Ta blæretang kosttilskudd. Bladderwrack, som kommer fra en brun tang plante, har rikelig mengder jod, som kroppen din trenger for dannelsen av skjoldbrusk hormoner. Du bør ikke ta blæretang hvis du har en allergi mot jod, kommer til å ha noen form for kirurgi innen en to-ukers periode, eller er gravid eller ammer. Blæretang kan finnes i helsekostbutikker.

Sip mullein te. Drikking denne urte te kan hjelpe til å lage din skjoldbruskkjertelen fungere normalt. Mullein kommer fra blomster av en plante funnet i nærheten av middelhavsregionen og brukes til medisinske formål. Du bør ikke ta mullein hvis du er gravid eller ammer. Du kan finne mullein teposer i helsekostbutikker. Hvis du finner smaken ubehagelig, kan du velge å ta det i kapselform i stedet.

Ta sitronmelisse ekstrakt for hypertyreose; det fungerer å holde thyreoideahormoner fra overproducing. Sitronmelisse kommer fra en flerårig plante som brukes til medisinske formål siden den tid antikkens Hellas. Du finner det på helsekostbutikker. Bruk som anvist av det enkelte produkt du velger. Du bør unngå sitronmelisse hvis du kommer til å ha noen form for kirurgi innen to uker eller er gravid eller ammende.

Ta spirulina kosttilskudd. Spirulina er en alge historisk funnet i deler av Afrika og Mexico. En av fordelene inkluderer regulere skjoldbruskkjertelen. Snakk med legen din før du tar spirulina tilskudd hvis du er gravid eller ammer, eller ta reseptbelagte legemidler prednison, Enbrel, CellCept, Humira, Remicade, Imuran, Methotrexate, Neoral eller Arava. Du kan finne spirulina på helsekostbutikker.

Normalskjoldbruskkjertelen med nattlysolje kosttilskudd. Nattlysolje er avledet fra frøene av en nordamerikansk gul blomstret plante med medisinske egenskaper. Du bør ikke ta nattlysolje hvis du er gravid eller ammer, tar warfarin eller acetylsalisylsyre eller blir behandlet for alkoholavhengighet, leverproblemer, epilepsi, diabetes eller schizofreni. Nattlysolje kosttilskudd kan finnes i helsekostbutikker.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du bruker noen alternativ løsning. Vær sikker på at du er nøye overvåket mens du bruker noen alternativ løsning.