Digidexo.com

Hva kan man forvente på en fysisk

Leger anbefaler en fysisk minst en gang i året for å opprettholde god helse. Testene som er utført på denne utnevnelsen er ganske standard. Her er hva du kan forvente på din neste fysisk undersøkelse.

Identifikasjon

En fysisk undersøkelse er viktig å ha minst en gang i året. Dette vil sikre at eventuelle helsemessige bekymringer som du kan ha er adressert, og legen kan ta denne tiden til å diskutere sunne livsstilsvalg. Rutinemessig blod arbeid trolig vil bli trukket til skjermen for noen sykdommer, og eventuelle årlige vaksinasjoner er gjort på dette besøket.

The Examination

Under fysiske, vil legen ta din medisinske historie, samt enhver relevant slektshistorie. Han vil måle høyde og vekt for å gjøre visse det er innenfor normale grenser. Dine vitale tegn, som for eksempel temperatur og blodtrykk, vil bli kontrollert. Legen vil da gjøre en fysisk undersøkelse, betaler spesiell oppmerksomhet til eventuelle helsemessige bekymringer du har diskutert med ham. Han vil lytte til hjertet og lungene med et stetoskop, og han vil utføre en underlivs undersøkelse der han føler for eventuelle uregelmessigheter.

Pulsen din vil bli sjekket, og eventuelle spesielle prosedyrer som er kjønns aktuelle vil bli utført. Øre, nese og hals eksamen kan gjøres, og eventuelle skanner for hudkreft kan gjøres også. Årlige vaksiner, for eksempel influensa vaksine, vil bli gitt på dette tidspunktet. Legen vil diskutere eventuelle ytterligere tester som kan være nødvendig på grunn av hans funn, og han kan sende deg til laboratoriet for blodprøver.

Typer

Legen vil bestille spesifikke tester fra laboratoriet for å hjelpe ham få tilgang til din generelle helse. Disse testene kan omfatte kolesterol screening, blodsukker screening og en CBC for å se etter noen infeksjon.

Kvinner kan også bli anbefalt å ha en celleprøve, et bryst eksamen, en mammogram, osteoporose screening, en bekken eksamen og tykktarmskreft screening.

Menn kan bli bedt om å ha en testikkel undersøkelse, tykktarmskreft screening, en prostata eksamen og menn over 70 kan trenge en osteoporose screening.

Forebygging / løsning

En årlig fysisk er viktig fordi noen helsemessige bekymringer som høyt blodsukker og høyt blodtrykk kan gå ubemerket uten en fordi de ofte ikke tilstede symptomer før et mer avansert stadium av sykdommen. I tillegg til en fysisk, er det også viktig å få årlige synsundersøkelser og tannundersøkelser.

Fordeler

Legen er en viktig alliert i din søken etter god helse. Ta deg tid til fysisk å diskutere eventuelle helsemessige bekymringer som du har. Vær ærlig når det gjelder å svare på spørsmålene som legen spør. Leger har ofte ikke all riktig informasjon, og som gjør det vanskelig for dem å gjøre en riktig diagnose.