Digidexo.com

Behandlinger for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte refererer til smerte forbundet med feil nevrale signaler som sendes gjennom ødelagte veier. Det er en kronisk smerte problem som ofte er et resultat av vevsskade der nervefibrene er skadet, skadet eller på annen måte ikke fungerer som den skal. Hjernen tolker signalene fra nervene feil og sender signaler til smertesentre som forårsaker smerter i sentrum og omkringliggende plassering av skaden.

Smertestillende midler

Den første metoden for behandling er å gi dem som lider av nevropatisk smerte løpet av et ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse kan være over-the-counter medisiner som ibuprofen. Sterkere smertestillende kan brukes hvis smertene ikke avtar med over-the-counter medisiner. Reseptbelagte legemidler som inneholder morfin samt krampeløsende og antidepressive legemidler fungerer for noen.

Diabetikere Behandling

Diabetikere er ofte plaget med nevropatisk smerte som et resultat av vevsskade fra sirkulasjon problemer forbundet med lidelsen. Smerte kan lindres ved hjelp av over-the-counter medisiner, med en legens godkjennelse.

Nerve Stimulering

Alvorlige tilstander som involverer nevropatisk smerte sjelden svare på smertestillende i det lange løp. Pasienter risikerer å bli avhengige av morfinbaserte smertestillende eller har smerter blitt stadig mer smertefullt og ødeleggende. For mer alvorlige forhold, kan elektrisk stimulering av nerver kontrollere smerte symptomer. Smerte spesialister kan implantere en enhet i området av smerte til bedre kontroll nerveimpulser. Dette er det siste nivå av smertebehandling som kan gjøres.