Digidexo.com

Hvilken del av hjernen påvirkes av depresjon?

Hvilken del av hjernen påvirkes av depresjon?


Mange deler av hjernen er påvirket av depresjon. Vitenskapelige oppdagelser har identifisert avvik i ulike områder av hjernen av deprimerte individer. Disse gjennombrudd vanligvis gir flere spørsmål enn svar om årsaker og mulige behandlinger for depresjon.

Nevrotransmittere

Ifølge Mayo Clinic, har depresjon blitt behandlet på riktig måte ved å øke lave nivåer av visse nevrotransmittere med antidepressiva.

Hippocampus

Ifølge National Academy of Sciences, er det en nesten 20 prosent reduksjon i volumet av hippocampus, et område av hjernen kontrollerer hukommelse og læring, i individer rammet av depresjon.

Pineal Gland

The University of Maryland Medical Center rapporterer deprimerte individer ikke produsere tilstrekkelige mengder av melatonin, et signalstoff som produseres av pinealkjertelen.

Thalamus

Depresjon lider besitter omtrent 30 prosent flere nevroner i thalamus, et område av hjernen styrer frykt og andre følelser, ifølge US Department of Veterans Affairs.

Cerebral Cortex

Deprimerte personer utviser tynning av høyresiden cerebral cortex, påvirker humør, oppmerksomhet, og mer, ifølge en rapport fra New York Times.