Digidexo.com

Hvor lenge kan du bruke en Neti Pot?

Bruken av en neti pott for nasal vanning dateres tilbake til antikken. Hvis brukt riktig, bør neti potten være trygt for utvidet bruk, daglig, hvis en person er komfortabel med prosessen. Det avhenger av den enkelte og effektiviteten av behandlingen, om hvor lenge hun bruker en neti pott. Neti potter kan kjøpes på nettet eller på helse og naturlig mat butikk.

Identifikasjon

Neti potter brukes til sinus vanning og stammer fra en rensing metoden i Hatha Yoga tilpasset praktisert i India. Innenfor den hinduistiske yoga tradisjon, neti potten brukes hver morgen som en del av vanlig rutine å forberede for dagen, akkurat som å vaske ansiktet eller pusse tennene. Det er to teknikker for å bruke potten, sidelengs og bakover. Den sideveis teknikken er mer vanlig.

Usage

Neti potter antas å bistå i å rydde nesehulene når de utsettes for visse allergener, og er ofte brukt etter eller under en kald påvirker sinus hulrom. Det er ikke en bestemt tidsramme utpeke hvor lenge du bruker neti potten. Mange folk abonnere på bruk av neti-potten slik at man beholder sinus helse. Neti potter kan brukes hver dag, og opp til fire ganger om dagen trygt.

Advarsel

Hvis, når du bruker neti potten, blir vannstrømmen blokkeres eller renner fra nesen, kan det være å forårsake skade ved vann sikkerhetskopiering i ørene eller grupperingsnesehulene. Videre, hvis du opplever svie eller smerte når vanning, unngå å bruke så det ikke kan være trygt å fortsette behandlingen med neti potten.

Process

Neti potten bruker en målt saltløsning som er viktig å få rett til å sørge for sikkerhet i regelmessig og hyppig bruk. Pottene er utformet lik den for en tekanne og med arbeid gravitasjonskraft til å behandle saltholdig vann i ett nesebor og ut den andre, er dette kjent som den sideveis teknikk. Den bakover teknikken fungerer på samme måte, bortsett fra at oppløsningen trekkes gjennom til halsen og ut av munnen.

Betraktninger

Hvis det oppstår problemer når du bruker neti potten som beskrevet tidligere, søke råd fra en lege for å sikre at det ikke er noen avvik eller obstruksjon i Sinus. Noen mennesker opplever følsomhet for saltløsninger og daglig eller utvidet bruk kan gjøre mer skade enn godt.