Digidexo.com

Hvordan finne et barns tannlege

Hvis barnet ditt er alderen to, eller du har nettopp flyttet til et nytt område, må du finne en pediatrisk tannlege. En pediatrisk tannlege er en tannlege som har gjennomført ekstra opplæring, normalt i to eller flere år, med fokus på tannhelse behovene til spedbarn, barn og tenåringer, samt barn med spesielle behov. Finne en som er en god plass for barna dine er avgjørende for å få dem i gang på veien til god tannhelse.

Bruksanvisning

•  Spør barnelege. De fleste pediatriske kontorer er tilknyttet eller rett og slett kunnskap om lokale pediatriske dental praksis og kan henvise deg.

Bruk American Academy of Pediatric Dentistry (AAPD) nettsted (se Ressurser). Deres finder Tjenesten er gratis og gir kontaktinformasjon for pediatriske tannleger som er i god stand med AAPD.

Bruk en alternativ, kommersielt nettsted som har en database av barns tannleger. Barnas dentist.com og 1stpediatricdentist.com både gi søkbare databaser av pediatriske tannhelse leverandører (se Ressurser nedenfor).

Skriv inn søkekriterier på nettstedet er tilpasset dine behov. Dette kan inkludere geografisk område, kjønn og språkferdigheter.

Ring tannleger som passer din profil forespørsel og diskutere kostnader og forsikring aksept (hvis aktuelt).

Planlegge en avtale for å møte den pediatriske tannlegen uten barna. Denne utnevnelsen bør ikke koste deg noe. Evaluere de ansatte i kontoret oppførsel under samtalen og se over på kontoret under ditt besøk.

Kontroller at du ser en autoklav for desinfiserende utstyr og at personalet er gitt riktig sikkerhetsutstyr. Evaluere innredningen - er det et tema, for eksempel Snoopy eller en annen alderstilpasset karakter? Dette vil hjelpe barnet ditt til å føle seg mer hjemme. Hvis alt virker tilfredsstillende, gå fremover og planlegge dine barn med tannlegen.