Digidexo.com

Hvordan kan jeg bli kvitt en kald sår?

Forkjølelsessår er små smertefulle blemmer som vises på lepper, munn, tunge og generell lavere ansikts-området. De vises som liten drue som væskefylte nupper som snart utvikler seg til større, smertefulle blemmer. De er oftest forårsaket av forkjølelse / flus, stress, lavt immunforsvar og direkte person til person kontakt som kyssing eller deling drinker. Selv om det ikke er noen umiddelbar eller permanent kur for forkjølelsessår, det er skritt du kan ta for å korte ned lengden på avslapnings og nyte noen sårt trengte smertelindring.

Midlertidig Relief

Forkjølelsessår er i utgangspunktet en enkel herpes virus som betyr at det er ingen foreskrevet medisin som vil stoppe en avslapnings eller ødelegge viruset. Det første tegnet på en avslapnings er rødhet i området ledsaget av en intens kribling, kløe og svie til området. Påfør en ispose direkte til det berørte området være forsiktig med å bryte åpne noen av blemmer. Is i 10 minutter og deretter hvile og vente minst 15 minutter før glasur området igjen. Påføring Anbesol kan faktisk nummen området og gi umiddelbar lindring. Anbesol er trygt å bruke på, i og nær munningen og kan kjøpes på noen lokale stoffet butikken. Bruk som anvist.

Forkorting av Breakout

Tillegget Lysin har vært kjent for å bidra til å forhindre samt forkorte lengden av en kald sår brekke. Lysin selges over disk overalt vitaminer og kosttilskudd er solgt som en lokal helse mat eller stoff butikken. Ta Lysin som anvist på etiketten.

Healing Process

Forkjølelsessår utbrudd kan ta flere dager fra første symptomene til selve healing scenen. Det er mange leppe behandlinger som kan brukes på forkjølelsessår som Carmex, Abreva og Neosporin LT. Bruk en petroleumsbasert produkt og gjelder sjenerøst til området for å forhindre gnagsår fra sprekker og avskalling. Påføring Vasaline og vitamin E skal hjelpe til med å forebygge og eliminere enhver arrdannelse til området.