Digidexo.com

Hvordan behandle en Cement Burn

Hvordan behandle en Cement Burn


Sement brenner er en vanlig arbeidsrelatert skade pådratt av bygningsarbeidere og andre som jobber rutinemessig med våt sement. Nyheter uttak B4tea forklarer at når det er vått sement kommer i kontakt med bar hud, dets etsende kjemikalier føre til kjemiske brannsår preget av skalering, kløe, smertefulle sår og sprekker i huden. Når ubehandlet, disse sprekker, eller sprekker i huden kan føre til bakterielle infeksjoner. Sement brenner ikke vises før en dag eller to etter våt sement berører kroppen din. Å redusere hud skade, behandle brannskader umiddelbart etter kontakt og før symptomene vises.

Bruksanvisning

•  Ta av alle lag av klær som du hadde på tidspunktet for kontakt. Fjerne skoene dine selv om du ikke ser våt sement på dem. Vask disse plaggene med varmt vann og klær vaskemiddel før du bruker dem igjen; forkaste sko og annet tilbehør som ikke kan vaskes.

Klargjør en lunken bad blandet med ca en kopp hvit eller cider eddik. Senk eksponert hud i badekaret i 20 til 30 minutter. B4tea sier at denne fremgangsmåten nøytraliserer kjemikalier på huden din og reduserer skader forårsaket av sement brannskader.

Skyll eksponert hud med rennende, varmt vann i 20 til 25 minutter. Hvis øynene dine led eksponering, skyll med vann i 30 minutter. Bruk et øye-vask maskin for dette hvis mulig; hvis ikke, vil din dusj fungere.

Observer tilstanden din nøye i løpet av de neste dagene. Når det forverres, gjelder aloe gel som nødvendig for å berolige huden og redusere kløe. Hud kremer og såper som inneholder petroleum vil hindre at giftige kjemikalier fra å forlate kroppen din, og vil forverre tilstanden din; hold deg til aloe gel, sure såper og selv soppdrepende kremer for lettelse.

Rengjør sprekker og sår på huden din med en antiseptisk løsning hver dag for å drepe bakterier og hindre bakteriell infeksjon, sier B4tea. Dette er en smertefull, men vesentlig del av behandlingsprosessen.

Ta kontakt med en lege for å få hjelp hvis tilstanden fortsetter å forverres etter den andre dagen. Hun kan forklare dine medisinske alternativer til deg og fortsette med behandlingen.

Hint

  • "B4tea" anbefaler regelmessige eddik eller salt bad for å berolige huden.