Digidexo.com

Cure for gikt Pain

Urinsyregikt er en svært ødeleggende form for leddgikt som er forårsaket av en opphopning av urinsyre rundt leddene. Når en blusse opp skjer, kan en felles bli utsatt for ekstrem smerte. Selv om gikt kan behandles med medisiner, er det også noen andre måter å bremse den ned, og det å stoppe helt.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, er det ca 2 millioner mennesker i USA som lider av gikt. Urinsyregikt kan også føre til ytterligere komplikasjoner, for eksempel nyreskader, akutte gikt angrep og urin steiner.

Typer

Rydder opp kostholdet er en stor bidragsyter til gikt smerte. Det er flere matvarer som kan være fordelaktig. Spis mat som er høy i essensielle fettsyrer, som laks og nøtter, tofu og mørke bær.

Identifikasjon

Å være at gikt er forårsaket danne en opphopning av urinsyre, spise alkaliske matvarer kan bidra til å redusere syrenivået i kroppen. Noen av disse matvarer inneholder babyen spinat, brokkoli, grønnkål, kålen, selleri, spirer, sitroner, lime og avokado. Spise alkaliske matvarer bidrar til å øke kroppens pH-nivå.

Betraktninger

Noe å ta hensyn er å unngå mat som er høy i et stoff som kalles puriner som er hva som forårsaker urinsyre å utvikle. Det er viktig å unngå alkohol, koffein, innmat, sopp, belgfrukter og gjær.

Forebygging / løsning

Trening kan bidra til å redusere og kontrollere urinsyre og også øke vekttap. Hvis du er overvektig og har gikt, kan dette overvekt sette ekstra belastning på leddene som vil forverre symptomene.

Expert Insight

Sammen med å spise riktig mat, drikke mye væske vil også bidra til å videre flush toksiner og syre fra kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at menn får ca 3 liter væske om dagen, og kvinner får ca 2,2 liter væske i døgnet. Bare sørg for at de ikke er syredannende. Vann er alltid det beste valget.