Digidexo.com

Hvordan behandle gikt naturlig hjemme

Hvordan behandle gikt naturlig hjemme


Urinsyregikt er en tilstand av betennelse i leddene, og det fører til hevelse. Selv om det kan skje med hvem som helst, skjer det meste i velstående eldre kvinner. Det vanligste symptomet for gikt er smerter i stortåen. Dette kan vare i noen få timer. Andre ledd som kneet og håndleddet kan skade noen ganger også. Det skjer som regel i midten av natten. Men i alvorlige tilfeller kan gikt forårsake nyre til ikke fungere skikkelig, så dette er definitivt en alvorlig tilstand. Denne artikkelen vil hjelpe deg å behandle gikt hjemme.

Hvordan behandle gikt naturlig hjemme

•  En av de beste måtene å behandle gikt er ved å spise kirsebær. Spiser ca 15-25 kirsebær hver dag. Andre matvarer som er bra for behandling av urinsyregikt er grønnsaksjuice laget med gulrot, beat, og agurk, string bean juice, eple om dagen, banan, og ½ av lime juice to ganger om dagen. Disse frukt og grønnsaker er svært nyttig fordi de er fulle av eplesyre og vitamin C som er kjent for å være bra for behandling av gikt.

Ta en kald pakke og sette bruke den til leddene på natt ganger. Det vil lindre smerte.

I noen alvorlige tilfeller, folk går på all-frukt diett faster i ca 3 dager. Andre går på all naturlig mat diett av frukt og grønnsaker. Du bør unngå matvarer som produserer urinsyre som kjøtt, egg, fisk, kaffe, te, hvitt mel, sukker, hermetikk, stekt og behandlet mat.

Andre behandlinger inkluderer varmt vann klyster, og Epsom salt bad.