Digidexo.com

Anti-Gjær dietter

Anti-Gjær dietter


Den gjærlignende sopp Candida, så vel som andre potensielt skadelige stoffer, bor i alle. I de fleste tilfeller, disse stoffene finnes i små mengder og ikke forårsake noen problemer. Når den ikke stoppes skytende candida kan føre til vaginal candida-infeksjoner, så vel som infeksjoner i munnhulen og mage-tarmkanalen. Det har også vært knyttet til et bredt spekter av helseproblemer som akne og depresjon, men dette er fortsatt et spørsmål om debatten. Ingen offisiell diett for å hindre gjær er etablert som den har for andre typer helseproblemer som høyt kolesterol. Du vil høste optimal nytte av konsulenttjenester med helsepersonell godt bevandret i ernæringsterapi, for eksempel en naturopathic lege.

Reduserende sukker og karbohydrater

The University of Maryland Medical Center sier forskning har vist å redusere sukkerinntak førte til færre gjær infeksjoner. Dr. Bruce Semon av Wisconsin Institute of Nutrition sier at laboratorieforsøk har vist at gjær strømmer hovedsakelig av karbohydrater, inkludert sukker, heller enn proteiner og andre kilder. Dette betyr å kutte ned på mat og drikke som er rik på sukker som godteri, brus og fruktjuice. Sukker kommer i mange former, og hvis du ser noen av de følgende ordene på en ingredienslisten, har det tilsatt sukker: stokk juice, stokk sirup, druesukker, maltose, laktose, maltodekstrin, fruktose, mais sirup og melasse. Høyt sukker frukt inkluderer appelsiner, bananer, dadler, rosiner og alle typer tørket frukt.

Stivelsesholdige matvarer har høye mengder av karbohydrater og holistisk helse rådgiveren og pedagog Cynthia M. Perkins anbefaler å kutte ned på poteter, gulrøtter, søtpoteter, yams, mais, bønner og vinter squash. Hun foreslår også å begrense visse typer korn som ris, hvete, havre, bygg, spelt, rug og mais og å fokusere på de som kamut, quinoa og amaranth.

Eliminere gjær vekstfaktorer

Semon streker kutte ned på matvarer som inneholder kjemikalier som fremmer vekst av gjær, ikke bare mat det strømmer av. Dette inkluderer de fleste av alkohol. Han anbefaler også å kutte ut alt som er laget med malt, som kommer fra behandling bygg. Dette betyr å kutte ned på noe som lister malt, malt aroma, malt eddik eller maltose og de fleste typer øl. Til slutt, råder han deg til å redusere inntaket av eddik og mat laget med den.

Andre Foods å kutte ned på

The University of Maryland Medical Center sier noen dietter kaller for eliminering av melk og andre meieriprodukter. Et unntak kan være yoghurt, som inneholder sunne bakterier kroppen din trenger for å bekjempe candida. Du kan også være lurt å redusere inntaket av gjær inneholder matvarer. Perkins foreslår også å begrense noen form for bearbeidet mat, alkohol, konserveringsmidler, tilsetningsstoffer og koffein.

Foods å inkludere

En anti-gjær kosthold vil fokusere på sunne proteiner som egg og magert kjøtt, lav karbohydrat grønnsaker som grønne greener, brokkoli, hvitløk, løk og paprika og lite sukker frukt som bær av alle slag og pærer. Se etter matvarer søtet med sukker alternativer som agave, stevia og ris sirup.