Digidexo.com

Slik Cure Tilbakevend Thrush

Thrush er en svært ubehagelig overvekst av candida gjær som de fleste kvinner vil oppleve i form av en vaginal gjær infeksjon i løpet av livet. Thrush kan også utvikle seg på penis eller i munnen. Det er sjeldne tilfeller av tilbakevendende trost, der candida gjær forårsaker kontinuerlig kløe, hevelse og ømhet. Også kjent som Kronisk Mucocutaneous Candidiasis (CMC), tilbakevendende trost kan gå utover fysisk ubehag til å forårsake psykiske problemer som depresjon eller psykoseksuelle problemer.

Slik Cure Tilbakevend Thrush

•  Gå til legen din. En lege vil teste for å sikre at du har trost og ikke en annen lidelse med lignende symptomer. I tillegg kan legen teste for andre helsemessige problemer, som for eksempel eksem, diabetes og HIV, som kan forårsake tilbakevendende trost.

Ta medisinen som foreskrevet. Legen din kan be deg om å ta et pessar (en vaginal stikkpille) regelmessig i flere måneder eller foreskrive en muntlig soppdrepende. Etter legens instruksjoner nøyaktig og oppfylle hele behandlingsforløpet vil øke sjansene dine for å bli kvitt trost.

Har din seksuelle partner undersøkt for trost. Thrush kan eksistere uten symptomer, og det kan bli overlevert under samleie. Å ha din partner undersøkt vil sikre at han ikke er kontinuerlig overføring av smitte videre til deg.

Hold diabetes under kontroll. Diabetikere er mer sannsynlig å utvikle trost fordi på insulin ustabiliteter. Etter din foreskrevet kosthold kan bidra til å redusere tilbakefall av trost.

Spis kultivert yoghurt eller ta acidophilus kosttilskudd for å hjelpe veksten av sunne bakterier som reduserer mengden av candida gjær i kroppen din.

Bruk løstsittende klær og bomull undertøy for å gi plass til skrittet å puste. Dette vil redusere fuktighet og hindre veksten av gjær.

Vær forberedt hvis du må ta antibiotika. Thrush oppstår ofte når pasienter får en antibiotikakur, så bør du vurdere å ta en trost behandling som et forebyggende tiltak hvis du må ta antibiotika.

Bruk uparfymert såpe og badeskum. Noen dufter som finnes i hygieneprodukter forårsake irritasjon som kan føre til trost.

Hint

  • Alltid snakke med legen din om helsemessige bekymringer og problemer før du prøver noen løpet av behandlingen. Self-diagnostisering tilbakevendende trost kan føre deg til å overse mer alvorlige helseproblemer.