Digidexo.com

Hvorfor har jeg Løpetid Symptomer Med Ingen menstruasjon?

Hvorfor har jeg Løpetid Symptomer Med Ingen menstruasjon?


Kvinner kan oppleve viss periode symptomer hver måned i flere dager før du starter sine perioder. Heldigvis er disse symptomene er vanligvis behandles og forebygges med enkle endringer og medisiner livsstil.

Symptomer

Symptomer på en periode som oppstår før eller uten menstruasjon kan inkludere humørsvingninger, mat cravings, søvnløshet, hodepine, tretthet, vektøkning, oppblåsthet, bryst sårhet og økt akne.

Årsaker

Kvinner kan oppleve perioden symptomer i fravær av menstruasjon som følge av hormonforandringer, depresjon, dårlige matvaner eller en feilberegning av når deres periode er grunn til å begynne.

Graviditet

De tidlige symptomene på graviditet er lik symptomene på en periode; kvinner som hadde ubeskyttet sex eller har en annen grunn til å mistenke graviditet kanskje vurdere å ta en graviditetstest hvis de ikke menstruerer.

Behandling

Løpetid symptomer som hodepine, muskelsmerter og sårhet kan behandles med over-the-counter smertestillende; diuretika kan redusere vektøkning og oppblåsthet. Kvinner kan også vurdere p-piller eller antidepressiva for å redusere perioden symptomer.

Forebygging / løsning

Trene regelmessig, unngå koffein og alkohol, få nok søvn, noe som begrenser salt mat, konsumere den anbefalte daglige mengden av kalsium, og spise små måltider kan bidra til å hindre perioden symptomer før menstruasjon.