Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Face Fat

I dagens grønne verden alle prøver å leve sunnere og smartere, så det er ikke noe rart at mange mennesker prøver å gå ned i vekt og komme i form. Hvis du er en av disse menneskene, men du finner det vanskelig å miste den pesky fett rundt ansiktet ditt, er denne artikkelen for deg! Det vil forklare noen enkle måter å slanke seg ansiktet ditt.

Hvordan bli kvitt Face Fat

Å miste vekt i ansiktet ditt kan enkelt gjøres ved å miste vekt overalt! For de fleste er det fettet som omgir ansiktet enten den første til å gå eller den siste til å gå. Hvis du er en av de uheldig de som ser dette pesky fett permisjon sist du bør ikke bli motløs. Du kan bli kvitt ansikt fett ved å spise riktig og trene. Dette betyr et fornuftig kosthold fylt med frukt og grønnsaker og rikelig med vitaminer! Du trenger ikke å gå på en krasj diett, bare forsøke å gjøre en livsstilsendring til det bedre. Gi det tid, og forhåpentligvis vil du se ditt ansikt fett forsvinne.

Drikk rikelig med vann. Du har sannsynligvis allerede vet at å drikke vann er bra for kroppen din, holder den renset og sunn. Visste du imidlertid at drikkevann kan hjelpe deg å miste vekt? Det har vist seg at å drikke vann kan bidra til å redusere appetitten. Det er også svært bra for kroppen din for å holde ut giftstoffer og alt annet. Drikkevann kan bidra til å redusere fettet i ansiktet akkurat som det gjør med resten av kroppen. De fleste studier sier at du bør drikke 2 til 3 liter vann om dagen som er mye, så hvis du ikke kan gjøre det prøve i minst 1 til 1 ½.

Kutt ned på matinntaket. Bare spise mindre, mens det vil hjelpe miste fett i ansiktet til en viss grad, vil ikke nødvendigvis bare være målrettet mot ansiktet ditt. Det er et par ting du kan være forbruker som kan legge til rundhet av ansiktet ditt, som for eksempel alkohol og brus. Du ville bli overrasket over hvor mye drikke mindre brus og blandede drinker kan endre utseendet på ansiktet ditt!

Øvelse ansiktet. Dette kan virke som en dum idé, men i all ærlighet gjør ansikts øvelser er bra for deg selv om du ikke har en feit ansikt. Du har sikkert hørt at smilende kan hjelpe tynne ut ansiktet ditt og det er sant til en viss grad. Gjør disse ansikts øvelser er lik smilende, selv om de er litt mer i dybden. Ansikts øvelser kan være noe så enkelt som å blunke ett øye i 20 til 30 repetisjoner til å strekke munnen mens bøye dine kinn muskler. Retninger for ansikts øvelser kan bli funnet på nettet eller på video. De er mer populær enn du kanskje tror!

Tenk kosmetisk kirurgi. Hvis du er virkelig desperat kan du alltid vurdere kosmetisk kirurgi, men før du gjør at det er noen andre ting du bør vurdere. Måten du bruker sminke til ansiktet ditt kan gjøre en forskjell. Bruk mer blush, noe som gir ansiktet ditt inntrykk av høye kinnben, som vil gjøre ansiktet ditt ser tynnere. Måten du ha håret kan også gjøre en innvirkning på utseendet av ansiktet ditt. Å ha kortere hår kan gjøre ansiktet ditt ser kortere og rundere.

Hint

  • Aldri gi opp på kostholdet ditt; du må huske at du til slutt vil miste vekt i ansiktet ditt hvis det er ment å være.
  • Aldri ty til kirurgi, med mindre du er desperat, og hvis du sørger for at du lærer alle fakta og snakke med legen din først.