Digidexo.com

MRSA testprosedyrer

MRSA, eller Meticillinresistente Staphylococcus, er en form for staph infeksjon som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet, ifølge Mayo Clinic. De fleste får den MRSA-infeksjon fra å være i et helsevesen innstilling, for eksempel et sykehus eller sykehjem; Det er imidlertid stammer av infeksjon kjent som fellesskap-assosiert MRSA, eller CA-MRSA. Denne stamme forårsaker hud-og vev-infeksjoner, så vel som alvorlig lungebetennelse.

Testprosedyre

Hvis du føler at du kan ha blitt eksponert for MRSA, må du bli testet for å få umiddelbar behandling. Symptomene vises ofte som små støt på huden som ligner insektsbitt eller kviser, men utvikler seg til smertelig dype infeksjoner som må dreneres kirurgisk. Hvis ikke behandles, kan de MRSA bakterier spres til andre deler av kroppen som lunger, hjerte og blod eller bli livstruende.

Testprosedyren er rask og enkel. En lege vil bruke enten en vevsprøve av infeksjonen side eller rotere en bomullspinne inne i hver av neseborene og plassert i en laboratorieskål med næringsstoffer som øker bakterievekst for observasjon. Parabolen er deretter sendt til et laboratorium, hvor det tar 48 timer å oppdage og finne ut om MRSA bakterier er positive. Nyere tester er nå blitt mer tilgjengelig for sykehus som tar bare et par timer å oppdage staph bakterier i DNA.

Hvis du er et sykehus pasienten, kan en MRSA test gis hvis du viser tegn på hudinfeksjon. En lege kan også gjøre en test om du blir overført fra et sykehus hvor det var et kjent utbrudd av MRSA, så du kan bli behandlet deretter.

Behandling

Når du har testet positivt for MRSA, vil du få de riktige antibiotika. For MRSA-tilfeller utviklet av helseinstitusjoner, er antibiotika vancomycin brukes til å bekjempe MRSA belastning. For samfunnet forbundet hud MRSA, også kjent som CA-MRSA, kan legen bare renne sårene stedet for å bruke antibiotika ifølge Centers for Disease Control.

Forebygging

Som du får behandlet for MRSA, er det viktig at du forhindre spre det til andre mennesker. Hold sårene dekkes til enhver tid, og endre bandasjer hele tiden slik at du er beskyttet med tørr, frisk bandasjer før såret leges. Vask hendene grundig mange ganger i løpet av dagen med varmt vann og såpe, eller bruke et alkoholbasert desinfeksjonsmiddel på hendene. Avstå fra å dele personlige ting som klær, sengetøy, håndklær eller hygieniske elementer med andre før infeksjonen er borte.