Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på fem dager

Vellykket og varig vekttap tar tid og innebærer en langsiktig livsstilsendring. Andre ganger du ikke har den luksus av tid, men trenger å passe inn i den kjolen eller de buksene i bare noen få dager. Det finnes måter å miste vekt i fem dager uten å ofre din helse på grunn av en kjepphest kosthold.

Hvordan å miste vekt på fem dager

•  Reduser inntaket av mat fra dag 1. Enten du teller kalorier, karbohydrater eller fett gram er ikke viktig. Vær oppmerksom på din sult. Spis bare når sulten, tygge maten godt, og spiser bare til poenget med å tilfredsstille din sult. Selv en liten reduksjon i mengden av mat du vanligvis spiser bør starte å miste vekt nesten umiddelbart.

Endre kostholdet ditt umiddelbart. Går dagligvare shopping og kjøpe nok sunn mat til å vare i hele 5 dager. Kjøp sunne måltider, sunn snacks og rikelig med matvarer du mest sånn er bra for deg. Eliminer alle hvitt sukker og raffinert korn, inkludert hvitt mel og hvit ris. Redusere inntaket av karbohydrater og samtidig øke inntaket av proteinkilder og grønne og røde grønnsaker. Eventuelle karbohydrater du spiser bør være hele korn. Les alle mat etiketter for å sjekke ingrediensene. Reduser inntaket av svært stivelsesholdige grønnsaker som hvite poteter og korn.

Tror ikke du må spise bare lav-fett matvarer eller kalorifattig mat. Gjør imidlertid redusere fettinntaket totalt og sørg for at du spiser høy kvalitet fett. Konsumere moderate mengder enumettet fett, som for eksempel ekstra virgin olivenolje og fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som laks.

Begynn en aerobic treningsprogram på dag 1 også. Svømming er en av de beste øvelsene for å miste vekt generelt, og er svært nyttig hvis du ønsker å gå ned i vekt i 5 dager. Tren på en tredemølle, gå eller vandre utenfor, bruker en elliptisk maskin, går sykling eller bruke en ergometersykkel. Start med å få 10 til 15 minutter med aerobic trening en gang eller to ganger om dagen, og øker med noen få minutter hver dag. Hvis du allerede trener et par ganger i uken, trene oftere, helst daglig.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Med økt trening og redusert matinntak, er kroppen din sannsynligvis til å trenge ekstra væske. Varme opp og varme ned, ved hjelp av skikkelig strekk teknikker på hver treningsøkt. Kontroller at du har alle dine treningsutstyr, klær og gym medlemskap på plass når du starter 5-dagers vekttap.
  • Aldri gå på en diett, starter et treningsprogram eller redusere kalori drastisk uten råd fra en lege først. Vekt trening er ikke så effektiv som aerobic trening hvis målet ditt er å gå ned i vekt i 5 dager. Fast vekttap metoder er ikke ment å opprettholdes på lang sikt. Selv om ingen av de trinnene som er nevnt ovenfor er drastisk, kan de være for brå for deg å opprettholde dem som en livsstilsendring. Å spise bedre og trener oftere, endre vaner gradvis for effektive langsiktige resultater.