Digidexo.com

Hvordan å miste 12 pounds med colonic vanning

Colonic vanning, en form for alternativ medisin, er ofte brukt av folk som opplever problemer med sine fordøyelsessystem. Ofte, folk som får dette kolon-rensing prosedyre oppleve den gjenværende effekten av hurtig vekttap. I løpet av noen få uker, folk mister så mye som 12 pounds. Den vekttap oppstår på grunn av kombinasjonen av colonics og et rent kosthold og sunn livsstil. Fordi underernæring kan resultere fra denne prosedyren, må folk vurdere sunn måte å miste 12 pounds med colonic vanning.

Hvordan å miste 12 pounds med colonic vanning

Motta 02:58 colonic vanning en uke for å miste 12 pounds. Disse første colonics vil rense kolon og fjern eventuelle giftstoffer i fordøyelseskanalen.

Spis en diett hovedsakelig bestående av rå frukt og grønnsaker som en måte å miste 12 pounds med colonic vanning. Frukt og grønnsaker som vannmelon, epler, druer og grønne greener inneholder mye fiber, som holder folk full. Disse matvarer lett passere gjennom fordøyelsessystemet. En god måte å få disse næringsstoffene under omfattende colonic vanning behandlinger er ved juicing dem eller lage smoothies.

Konsumere bare mager fisk og kylling som er lett krydret med sitron og pepper og unngå rødt kjøtt og bønner. Magert kjøtt som kylling og fisk er ikke så harde på fordøyelsessystemet, men de gir deg gode proteinkilder mens du taper 12 pounds med colonic vanning.

Innkjøpskraft eller lav natrium grønnsaksupper når miste 12 pounds med colonic vanning. Disse væsker er spesielt viktig fordi, etter å ha mottatt kolon vanning, må mennesker inntar en væske-basert diett for en dag eller to etter inngrepet.

Drikk minst åtte glass vann om dagen. Colonic vanning har en tendens til å fjerne store mengder av væske fra kroppen når man bruker denne teknikk for å gå ned i vekt. Vann holder kroppen hydrert og fordøyelsessystemet fungerer som det skal.

Utfør aerobic og toning øvelser for å miste 12 pounds med colonic vanning. Lav effekt aerobic som å gå og toning øvelser som Pilates hjelper kroppen firmaet opp. Dette er spesielt viktig fordi colonics resultere i hurtig vekttap, noe som ofte fører til muskel tap samt fett tap.