Digidexo.com

Hvilke funksjoner av en lyddemper T Cell?

Hvilke funksjoner av en lyddemper T Cell?


Suppressor T-celler, også kalt "regulatoriske" T-celler, er hvite blodlegemer som fungerer i immunsystemtiltak. Suppressor T-celler er gunstig til kroppen, men visse mutasjoner kan ha skadelige virkninger.

Undertrykkelse

Suppressor T-celler holde immunsystemet fra å opptre inntil en normal immunrespons kan være til nytte i kroppen. Immunreaksjoner, som inkluderer feber og hevelse, forsøke å rense kroppen for patogener og er gunstig bare som en reaksjon på en ytre angrep. Immunresponser som oppstår uten provokasjon er skadelig for cellene.

Beskyttelse

Autoimmune sykdommer, slik som lupus eller leddgikt, oppstår når immunsystemet angriper kroppen din ved en feiltakelse. Suppressor T-celler beskytter deg mot disse forholdene ved å holde immunforsvaret deaktivert før det er nødvendig.

Mekanisme

Ifølge National Institutes of Health, suppressor T-celler fungere ved å svekke de "cytolitic" eller ødeleggende effekten av immunsystem celler. Dette gjøres ved direkte å drepe de immune celler, inhibering sekret av immunceller og utskiller proteiner som endrer immuncellefunksjoner.

Destruction

Et laboratorium team ved University of California, San Francisco nylig oppdaget at suppressor T-celler er noen ganger konvertert til "minne T-celler," som angriper friske celler i stedet for å beskytte dem. Denne konverteringen er et resultat av defekt "foxp3" proteinproduksjon i suppressor T-celler.

Imitasjon

Behandlinger for autoimmune sykdommer som følge suppressor T-celleskader inkluderer immunsuppresjon og T-celle erstatning. Immunsuppresjon oppnås med legemidler som kortikosteroider eller cyklofosfamid, som etterligner den normale atferd av suppressor T-celler. Noen pasienter trenger blod eller beinmarg overføringer å øke sin suppressor T-celler.