Digidexo.com

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat


Det er så mange forskjellige typer høreapparater tilgjengelig at det kan være svært vanskelig å bestemme seg for den rette for deg. Før du begynner å handle for et høreapparat, er det noen spørsmål du må svare på. Hva slags hørselstap har du? Er det ledende? Er det nerveskader? Du briller på?

Høreapparat Spesialist

Din første beslutning er å velge høreapparatet dispenser. Sjekk med din audiograf og øret, nese og hals spesialist for å få henvisninger siden de vil vanligvis jobber med dispenseren for å ta vare på høre behov.

Digital eller Analog?

Deretter bestemme om du skal gå med et digitalt hjelpemiddel eller en analog hjelpemiddel. Analog er billigere, men digital gir flere alternativer når det kommer til unnsetning som passer din hørselstap og fylle ut hullene for å forbedre hørselen.

Stil av Høreapparat

Neste bestemme om du skal kjøpe en bak øret, i øret, i kanalen, eller helt i kanalen stil høreapparat. Høreapparatet dispenser kan hjelpe deg med denne beslutningen basert på hørselen og din komfort nivå. Hvis du bruker briller, er en bak øret høreapparat ubehagelig, og du ville være bedre med en annen modell. Men hvis du har en alvorlig mekanisk tap, den eneste måten vil du få nok strøm i høreapparatet er å velge en bak øret modell.

Høreapparat Produsenter

Det er mange forskjellige produsenter av høreapparater. Valget at du vil gjøre vil avhenge av typen hørselstap. De ulike fabrikater og modeller av høreapparater har ulike kraft og programmeringsnivåer.

Endelig avgjørelse

Forbruker magasiner og nettstedet tilbyr verdifull sammenligning informasjon om de mange forskjellige typer høreapparater på markedet. I tillegg kan audiograf og høreapparat dispenser diskutere på lengde med deg deres erfaring med enkelte merker og stiler for å hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen.