Digidexo.com

Acai er ekstra fordeler

Acai er ekstra fordeler


Ifølge Mayo Clinic nettsted, er Acai Berry "en drue-lignende frukt høstet fra acai palmer, som er innfødt til regnskogen i Sør-Amerika." Viden hyllet som en supermat, inneholder bær antioksidanter og en rekke helsemessige fordeler, men noen er fortsatt skeptiske av sin makt.

Bekjemper aldring

Oprah er en stor forkjemper av acai berry, og hennes hjemmeside heter det at konsentrasjonen av antioksidanter i acai papirmasse, "bidra til å bekjempe for tidlig aldring, med 10 ganger mer antioksidanter enn røde druer og 10 til 30 ganger antocyaner rødvin."

Vekttap

Selv om mange svindel vil ha forbrukere tror at acai seg selv fører til dramatiske vekttap, virkelig inneholder bær enumettet fett, fiber og fytosteroler. Når disse kommer sammen, de fremme sunnere fordøyelse. Dette kan være den eneste måten acai kan bidra til å fremme vekttap, og det ville bety en kombinasjon av regelmessig mosjon og acai forbruk.

Muskel Helse

Som med vekttap, er de muskulære helse påstander acai knyttet til de spor av essensielle aminosyrer som finnes i den bær, og ikke til dens faktiske forbruk. For eksempel Oprah Dr. Perricone skriver: "Oljesyre er viktig for en rekke årsaker Det hjelper omega-3 fiskeoljer trenge gjennom cellemembranen,. Sammen de bidra til å gjøre cellemembraner mer smidig." Dette betyr at hvis acai er inntatt sammen med den riktige mengde av fiskeolje, kan det hjelpe til muskelkontraksjon og regenerering.

Ekstra tips

Selv om acai inneholder antioksidanter, som fremmer hudens helse, og aminosyrer, ikke vitenskapelige bevis ikke vise en årsakssammenheng mellom vekttap og acai forbruk. En 2009 New York Times artikkelen rapportert at, mens antioksidanter ble absorbert av Harvard University studie deltakere, studiens resultater, "viste ikke at forbruker acai papirmasse føre til noen helseutfall, enn si vekttap." Vær på vakt mot selskaper som bruker bær som et moteord eller rask løsning, snarere enn et kosttilskudd eller helse supplement.