Digidexo.com

Hvordan Drain en indre øret infeksjon

Hvordan Drain en indre øret infeksjon


Øret infeksjoner er oftest forårsaket av bakterier eller virus som vanlig forkjølelsesvirus. Væske kan renne fra den infiserte øret, eller det kan være smerte og irritasjon. Heldigvis finnes det trygge og effektive metoder for å drenere væske fra øret infeksjoner, mens påskynde helingsprosessen. Følg noen skritt for å tappe ørebetennelse og få den komfort du trenger.

Hvordan Drain en indre øret infeksjon

Bøy hodet til siden og bruke en varm komprimere mot øret. Varmen gjør at fordampning og komfort for smerte. Du må kanskje oppvarmer komprimere som den kjøler og rense den fra drenering.

Hold alle gjenstander ut av øregangen og vask hendene ofte. En av de vanligste måtene å fange ørebetennelser er gjennom skitne hender og andre objekter. Hold ørepropper og øreproppene rene og ikke sette noen gjenstander i øregangen, inkludert hårnåler og bomullspinner eller tips.

Søk medisinsk hjelp hvis du har øret væske eller sterke smerter i mer enn én dag, eller hvis barnet ditt har puss og / eller blod drenering fra øret hennes. Dette kan bety en sprukket trommehinne. Selv om dette kan virke som en nødsituasjon, vil få omsorg for barnet ditt i løpet av en dag eller to være tilstrekkelig. Opprivningsanordningen av trommehinnen kan lindre barnets ubehag.

Hint

  • Den EarPopper er sterkt anbefalt av leger som nummer 1 trykkavlastningsenheten. Den er rask og enkel, mens vist seg å være trygg i kliniske studier, med den nyeste studie publisert i Øre, nese og hals Journal og finansiert av National Institutes of Health.
  • Prøv medikamentfrie metoder for å drenere mellomøret væske og trøste din smerte.
  • Alltid konsultere legen din dersom du har farget drenering eller hørselstap. Hvis du lider av ørebetennelser ofte, kan det være et tegn på medisinsk problem.
  • Bomull tips brukes til kosmetikk og for rengjøring av utsiden av ørene, ikke for rengjøring inne i øregangen. Ikke stikk noen gjenstander inne i øregangen.