Digidexo.com

Teknikk for å avslutte Vertigo

Teknikk for å avslutte Vertigo


Svimmelhet er et symptom som vanligvis forbundet med sykdommer i vestibular system. I hovedsak refererer begrepet vertigo til en følelse av spinning eller tap av balanse. Det er også noen ganger refererer til en følelse av svimmelhet og ustøhet. Ifølge NeurologyChannel.com, er vertigo "en av de mest vanlige helseproblemer i voksne." Heldigvis finnes det en rekke forskjellige teknikker som kan anvendes for å stoppe vertigo oppstår.

Terapi

Vestibulær rehabilitering terapi er en bestemt type fysioterapi som er noen ganger brukt til å behandle svimmelhet. Ved å gjenopprette det vestibulære systemet til sin normale funksjonsnivå, er behandlingen endelige mål å minimere svimmelhet, forbedre den generelle balansen og hindre unødvendige fall. En vestibular rehabilitering terapi programmet vil bli designet av en fysioterapeut for å matche pasientens behov. Terapeuten vil trolig utforme et sett med øvelser for pasienten å utføre hjemme, flere ganger per dag. Disse øvelsene tvinge hjernen til å tilpasse seg og motvirke hva som forårsaker svimmelhet. Når pasienten utvikler seg gjennom behandlingen, vil det fysiske terapeut designe mer vanskelige oppgaver til det høyeste nivå av vanskeligheten er nådd. Hvis behandlingen er vellykket, vil pasienten oppnå en høy grad av balanse mens du går og beveger hodet og / eller øynene. Dessverre lykkes med vestibulær rehabilitering terapi er avhengig av en rekke faktorer, blant annet pasientens alder, koordinasjon, generelle helse, fysisk styrke og kognitiv funksjon.

Medisiner

Medisiner kan brukes til å stoppe forekomsten av svimmelhet. Disse medikamenter vil enten tas oralt, gjennom huden via et plaster eller ved en intravenøs linje. De mest vanlige medisiner foreskrevet for vertigo inkluderer: Antivert (meclizine hydroklorid), Benadryl (difenhydramin), Transderm-Scop (skopolamin plaster), Phenergan (Promethazine hydroklorid) og Valium (diazepam). Men hvis svimmelhet skyldes spesielle forhold, andre medisiner kan også være nødvendig. For eksempel, vertigo forårsaket av en bakteriell infeksjon i mellomøret vil også kreve behandling med antibiotika.

Canalith Reposisjonerende Prosedyre

Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV) er en bestemt type svimmelhet som inneholder korte anfall av alvorlig svimmelhet. Denne typen svimmelhet er forårsaket av små kalsiumkarbonatkrystaller som seg fast i bakre halvsirkelformet kanalen i ørene. Ifølge NeurologyChannel.com, er den mest effektive behandlingen for BPPV den canalith reposisjonering prosedyre. For denne behandlingen, vil en lege eller fysioterapeut hjelpe pasienten utføre en rekke hode og kroppsbevegelser. Med disse bevegelser, vil krystallene bli flyttet til et annet ørekanalen, hvor de vil bli absorbert av kroppen. Hvis dette manuell terapi ikke er vellykket, kan kirurgi være nødvendig å stoppe vertigo.