Digidexo.com

Hva kan jeg spise for å indusere arbeidskraft?

Hvis du har kontaktet din forfallsdato og arbeidskraft har ennå ikke begynt, kan du vurdere å indusere arbeidskraft med noen naturlige metoder. Mens effekten av disse metodene er i mange tilfeller bare anekdotisk, hvis du er klar til å ha en baby, kan de være verdt et forsøk.

Spicy Food

Prøv Downing en plate av elendige eller kinesisk mat. Bevis på effektiviteten av denne metoden er vanskelig å komme med, men mange kvinner har sagt spise noe krydret hjulpet kick-i arbeidsprosessen, ifølge DrSpock.com. Andre kvinner sier ananas og aubergine også hjelpe.

Et ord av forsiktighet: Det er vanlig for kvinner i arbeid for å spy, så husk at uansett hva du forbruker for å indusere arbeidskraft kan komme ut i en ubehagelig måte.

Castor Oil

Leger og jordmødre alike noen ganger oppmuntre kvinner til å bruke lakserolje for å få fart langs arbeidskraft. Ifølge en DrSpock.com artikkel av Lisa Rodriguez, RN og Marjorie Greenfield, MD, fungerer lakserolje best når en kvinne er allerede i tidlig fødsel. Den lakserolje stimulerer tarmen, noe som igjen kan forakte sammentrekninger i livmoren.

Ricinusolje er meget vanskelig å ta rett. Rodriguez og Greenfield anbefaler inntak av 1 til 3 oz. av ricinusolje blandes med en annen væske, så som juice. Innen et par timer, bør du begynne å ha diaré. Kvalme, oppkast og kramper er også vanlige bivirkninger av denne metoden.

Urter

To urter kalt blue cohosh og klaseormedrue har vist seg i noen tilfeller å starte og regulere sammentrekninger. Ifølge Rodriquez og Greenfield, "Blue cohosh antas å gjøre livmorkontraksjoner sterkere, mens klaseormedrue kan regulere riene. Sammen jobber de for å gjøre riene mer effektive." Imidlertid har deres sikkerhet og effektivitet ikke blitt bevist, så de bør brukes med ekstrem forsiktighet. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker enten urt.

Nattlysolje kosttilskudd kan også tas etter at svangerskapet har nådd sin 37. uke for å hjelpe modne livmorhalsen og oppmuntre arbeidskraft til å begynne, ifølge Birthingnaturally.net. De siste sitt 37nde uke kan ta én 500 mg kapsel opp til tre ganger per dag.

Self-indusere Trygg

Du bør rådføre deg med lege eller jordmor før man spiser noe mat eller urt å indusere arbeidskraft. Du bør også sørge for babyen din er full sikt. Ikke prøv å indusere arbeidskraft før du er 40 uker gravid. Hvis du prøver å indusere arbeidskraft deg selv og det ikke fungerer, må du være tålmodig. Babyen kommer når hun er klar.