Digidexo.com

Hva er saltvann Bra for?

Hva er saltvann Bra for?


Lenge siden, Hippokrates, far til medisin, merke den helbredende effekten av sjøvann på fiskernes skadde hender. Saltvann har vært brukt som et hjem rette gjennom tidene. Gargling med saltvann har lenge vært tiden gamle rette for en sår hals. En dukkert i havet eller en fin varme saltbad bare kan hjelpe kviser eller tørr hud. For hjem rette bruk, sørg for at saltet er en naturlig havsalt som hasn & rsquo; t blitt vasket.

Sår hals

En sår hals kan føre til betennelse og en ubehagelig følelse på baksiden av munnen. Halsen kan bli stramt, og mandlene kan inflame, så vel. Gargling en oppløsning av salt blandes med varmt vann vil øke blodtilførselen til området. Øke blodtilførselen vil resultere i bedre sirkulasjon, ved å vaske bort noen bygget opp slim, og bedre sirkulasjon vil bringe inn "infeksjonsbekjempende antistoffer", ifølge helse 911. Gargling denne løsningen flere ganger om dagen er anbefalt.

Itchy tørr hud

Rubbing salt inn i huden etter en dusj bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, åpner pours og fjerne tørr hud. Bruke noen minutter mens huden fortsatt er våt gni salt over kroppen din. Noen død hud bør gå av.

Acne

Saltvann har vist seg å være anti-bakteriell og anti-mikrobiell, ifølge Acne Assasin nettside. Selv om det isn & rsquo; t noen forskning som bekrefter at saltvann er bra for akne, mange mennesker er berørt av akne har funnet det å være en god renere og behandling for tilstanden. En tur til stranden på en jevnlig basis effektivt kan rense huden din. En ansiktsskrubb kan gjøres ved å kombinere salt og olivenolje. Gni blandingen på ansiktet. Vask den av med en varm vaskeklut.

Balansering

Å drikke saltvann kan erstatte elektrolytter og balansere din energi, ifølge Shirleys Ness Caf & eacute; nettside. Det kan faktorene balansere pH i kroppen, og befri den for tungmetaller, som bly, kvikksølv, arsen, amalgam og kalsium. Sett en liten mengde salt inn i et varmt glass vann og rør. Justere mengden etter smak.

Bath

Saltvann terapi bidrar til å vitalisere celler og indusere en sunn utveksling av mineraler og toksiner mellom blodet og vannet. Dette kan ofte bidra til forbedring av sår og betennelser i huden. Fyll et badekar med varmt vann. Hell i en kopp eller så av naturlig havsalt, og rør. Suge i badekaret i 30 minutter.