Digidexo.com

Hvordan arbeide med eldre i hjemmene deres ikke-medisinsk

Hvordan arbeide med eldre i hjemmene deres ikke-medisinsk


Leve selvstendig er ønsket av mange seniorer. En omsorgsfull person med empati og medfølelse kan hjelpe en eldre person forbli hjemme. Å jobbe som ledsager eller husmor innebærer tilberede måltider, lett rengjøring, kjører ærend, vaskerom, turer til legen og mange andre aktiviteter. En følgesvenn er ikke nødvendig å ha noen formell opplæring, men hun kan ikke administrere medisiner. Å finne den rette personen for jobben kan være frustrerende. Pensjonister er ofte avhengige av byråene for å gi den hjelpen de trenger for å holde sin uavhengighet.

Bruksanvisning

•  Forbered en CV og følgebrev som beskriver dine kvalifikasjoner for jobben og hvorfor du ønsker å jobbe i felten. Inkluder noen erfaring du kan ha som en omsorgsperson, selv om det var en nonpaying posisjon. Potensielle arbeidsgivere vil ønske å vite at du har ferdigheter og tålmodighet det tar å være en medfølende følgesvenn. Noen byråer tilbyr ulike nivåer av omsorg og kan gi ekstra trening.

Søk din lokale rubrikkannonser. Husmødre eller følges selskapene ofte annonsere for hjelp. Svare på annonsene i henhold til tilgjengelig informasjon. Noen selskaper forventer en telefonsamtale mens andre kanskje ønsker du å fakse en CV.

Gjelde for de selskapene som ansetter og følge gjennom med noen intervjuer som tilbys. Presentere din CV og søknad.

Vurdere en privat plikt posisjon hvis det ikke er noen bedrifter som tar i ditt område. Disse stillingene betale bedre fordi et byrå ikke er splitting avgiften med deg.

Legg inn en annonse i din lokale rubrikkannonser til å annonsere dine tjenester. Spørre på ditt lokale kirker og selvstendig liv eller seniorrabatt fasiliteter. Spørre blant dine venner og bekjente. Når folk er på jakt etter en ledsager eller omsorgsperson de vanligvis begynne med å spørre etter anbefalinger fra deres nettsted krets av venner eller slektninger.