Digidexo.com

Best ortopediske kirurger i Atlanta

Best ortopediske kirurger i Atlanta


Ortopedi er studiet av den menneskelige muskel-skjelettsystemet, som inkluderer bein, leddbånd, ledd, muskler, sener og nerver. En ortopedisk kirurg har spesialisert seg på diagnostisering og behandling av muskel- og skjelettsystemet og generelt vil fokusere på et bestemt område, for eksempel hender, skulder, rygg og ryggrad skader og tilstander. De beste ortopediske kirurger i Atlanta er forbundet med store praksis og har blitt anerkjent av sine kolleger og pasienter som enestående. Husk alltid si fra hvis du har et spørsmål eller bekymring - det er din kropp, bein, og du får bare ett sett, med mindre du foretrekker kirurgisk erstatning med titan.

Resurgens Ortopedi

Resurgens Ortopedi, med 90 leger, 20 kontorer og seks kirurgiske sentre, er Georgia største ortopedisk medisinsk kirurgisk praksis. Alle Resurgens 'leger er enten sertifisert av American Board of Ortopedisk kirurgi eller er Board kvalifisert. Praksisen tilbyr et omfattende kunnskapsbase på områdene idrettsmedisin, utskifting av ledd, nakke og rygg, fot og ankel, hånd og artroskopisk kirurgi. Ifølge Dolores Young, en Resurgens pasient, "Dr. William Armstrong var fantastisk da jeg brakk kneet for to år siden. Han var enestående."

Resurgens Ortopedi
1100 North Forsyth Dr.
Suite 340
Cumming, GA 30041
770-886-8111
resurgens.com

Atlanta Sports Medicine

Atlanta Sports Medicine & Ortopedisk senter syssels leger og kirurger som har fullført spesialisert fellesskap opplæring, klinisk forskning og tilby kompetanse i artroskopisk og ortopediske prosedyrer. Alle leger er sertifisert av American Board of Ortopedisk kirurgi, samt tjene i en rekke nasjonale og internasjonale idrettsmedisin samfunn. Atlanta Sports Medicine & Ortopedisk senter gir lagets leger for Atlanta Falcons og Atlanta Thrashers. Ifølge en Falcon senter representant, har Dr. Phillip Langer mer enn 15 publikasjoner og 25 presentasjoner i ortopedisk kirurgi, idrettsmedisin og artroskopisk kirurgi, og er en fremragende kirurg.

Atlanta Sports Medicine og Ortopedisk senter
3200 Downwood Circle
Suite 500
Atlanta, GA 30327
404-352-4500
Atlantasportsmed.4udr.com

Barnas Ortopedi av Atlanta

Barnas Ortopedi av Atlanta har et nasjonalt og internasjonalt rykte for å tilby kvalitet medisinsk og kirurgisk behandling for tusenvis av pasienter årlig. Med to stipend trente idrettsmedisin barneleger i staben, er Barnas Ortopedi av Atlanta anses å være en leder i pediatriske ortopedi og er anerkjent regionalt og nasjonalt som en innovatør i cutting-edge teknologi, undervisning og forskning. Ifølge Ms Ginger Leigh, "Dr. Michael Busch var utmerket da min sønn ble skadet i en fotballkamp --- bare fantastisk."

Barnas Ortopedi av Atlanta
5445 Meridian Mark Road
Suite 250
Atlanta, GA 30342
404-255-1933
childrensortho.com

Barnas Surgery Center på Meridian Mark
5445 Meridian Mark Road NE
Suite 340
Atlanta, GA 30342
404-785-5650
choa.org

Barnas Healthcare of Atlanta ved Scottish Rite
1001 Johnson Ferry Road NE
Atlanta, GA 30342-1600
404-785-5252
choa.org