Digidexo.com

Faktorer som påvirker Attention Span

Faktorer som påvirker Attention Span


Hvor lenge en person er i stand til å holde fokus på en bestemt oppgave eller aktivitet er hans "attention span". Oppmerksomhet spenn variere fra individ til individ, men i henhold til Indiana University - Bloomington, er den gjennomsnittlige oppmerksomheten span for en voksen mellom 15 og 20 minutter på en enkelt oppgave, foredrag eller samtale. Mange mennesker, derimot, har en kortere oppmerksomhet span. Faktorer som påvirker oppmerksomheten span spenner fra mengde søvn du får daglige påkjenninger.

Fatigue

For å fungere skikkelig i løpet av dagen, de fleste voksne trenger mellom 7 og 8 timer søvn hver natt. Mangel på søvn er kjent for å gi irritabilitet, konsentrasjonsvansker og generell sinn tåke. Tilstrekkelig hvile hver natt vil hjelpe deg å våkne opp forynget og fokusert. Opprette en søvn tidsplan er den ideelle måten å "sette" kroppens indre klokke, slik at du blir vant til å sove og våkne opp på et bestemt tidspunkt.

Teknologi

Mennesker er fascinert med teknologi, og kontinuerlige fremskritt ikke gjør det lett å permittere gadgets. The New York Times rapporterer at personer som multitask e-poster, telefonsamtaler og sosiale nettverk nettsteder har mer problemer med å betale oppmerksomhet og fokus på viktig informasjon. Dette skyldes det faktum at daglige oppgaver som ikke involverer elektronikk ikke gir umiddelbar stimulering som elektroniske gadgets gjør. Nora Volkow, direktør for National Institute of Drug Abuse, sammen avhengighet til teknologisk stimulering til avhengighet til mat og sex. Prøv å begrense tv-titting til to timer eller mindre om dagen og bruke dine andre enheter, som datamaskinen og mobiltelefonen for planlegging og å holde tiden. Hvis du trenger underholdning, prøve å skrive, male eller trener.

ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, også kjent som ADHD, er en av de vanligste grunnene for lite oppmerksomhet spenn i både voksne og barn. Dessverre er ADHD vanskelig å bekrefte, så mange mennesker gå udiagnostisert eller feildiagnostisert. Symptomer på ADHD inkluderer å miste fokus i midt i en samtale, distractiblity, manglende evne til å fokusere eller betale oppmerksomhet under enkle oppgaver, med utsikt over detaljer som resulterer i feil eller ufullstendige oppgaver, dårlig lytteferdigheter og dårlig hukommelse. Bare en medisinsk helsepersonell kan diagnostisere ADHD og finne den beste metoden for å lindre symptomer, enten det er gjennom mentale øvelser eller med medisiner.

Stress

Når noen er under mye stress, påvirker det både hans mentale og fysiske helse. Stress kan gi irritabilitet, angst og selv påvirke konsentrasjonen. Når stress påvirker de kognitive områder av hjernen, er evnen til å fokusere og foreta raske avgjørelser betydelig minsket. For å avlaste stress, øve pusteteknikker, trening eller meditasjon. For alvorlig stress som resulterer i angst eller panikkanfall, kan helsepersonell foreskrive medisiner.