Digidexo.com

Hvordan Boost Fertility Med Foods

Infertilitet plager millioner av amerikanere hvert år. Noen ganger infertilitet betyr et individ vil aldri være i stand til naturlig unnfange et barn, mens andre ganger problemet er ganske midlertidig. Faktisk, de fleste tilfeller av infertilitet er et resultat av dårlig kosthold og livsstilsvalg. Av denne grunn, synes det mange mennesker som lider av infertilitet eller folk som ønsker å bli gravid babyer raskt, bør prøve å spise fruktbarhet boosting matvarer. Siden det er nesten ingen ekstra kostnader for deg, det er definitivt ingen skade på prøver fruktbarhet forsterke matvarer. Før ty til høye kostnader medisinsk ufruktbarhet behandlinger, prøv å endre kostholdet ditt. Denne artikkelen vil vise deg hvordan.

Hvordan Boost Fertility Med Foods

•  Spis mat som inneholder sink, som østers, biff og kylling. Sink er et viktig vitamin for fruktbarhet. Faktisk har det blitt bevist at personer med en sinkmangel er mer sannsynlig å være infertile. Selv om du ikke kan øke din naturlige fruktbarhet topp med sink, kan du sikkert maksimere din fruktbarhet til det høyeste nivået mulig.

Unngå altfor bearbeidet mat med sukker, kjemikalier og konserveringsmidler. Candy barer, ikke-organiske mikrobølgeovn måltider og ikke-økologisk potetgull er ikke bra for fruktbarheten. Jo flere kjemikalier du introdusere til kroppen din, jo lavere organfunksjon. Hvis reproduktive organer ikke fungerer på topp, har du et problem.

Spis grillet kylling i stedet for stekt. Stekt mat har en tendens til å hindre fertilitet hos menn og kvinner. Hva mer, stekt mat oppmuntre fedme. Selv bare 30 kg. vektig kan sterkt redusere fruktbarheten.

Ta Chasteberry hver dag. Dette er en urt som er kjent for å stimulere hypofysen. Dette er eggstokkene som produserer østrogen, progesteron og testosteron. Ved å stimulere denne kjertelen, vil hormonnivået øke og forbedre fruktbarheten.

Drikk koffeinfri drikker og unngå sjokolade. Koffein er ikke bra for fruktbarheten. Faktisk kan eliminere koffein forberede deg på å være gravid. Dette er annen gang må du alvorlig kutte ned på koffeininntaket.

Hint

  • Økologisk mat er det beste alternativet når du prøver å bli gravid, og når du blir gravid. De hjelper kroppen din fungerer på det toppnivået rundt.
  • Ikke miste håpet om å endre kostholdet ditt ikke hjelper deg unnfange et barn. Det er medisinske teknikker som kan hjelpe deg også.