Digidexo.com

Tips for et barns Personlig hygiene

Tips for et barns Personlig hygiene


Undervisning barnet tips for god personlig hygiene er viktig for sunn utvikling. Personlig hygiene er et liv ferdighet som kan negativt påvirke ditt barns helse hvis riktig behandling er ikke tatt i ung alder. Det kan også påvirke hans evne til å få venner, siden lukt, skitt og en pjuskete utseende er noen av de eksterne virkningene av dårlig personlig hygiene. Gjøre personlige hygiene leksjoner underholdende slik at barnet blir engasjert og beholder informasjon som du lære ham.

Håndvask

Håndvask er en del av personlig hygiene, og er en vane barnet skal komme inn mens han er ung. Håndvask holder bakteriene unna, som holder barnet ditt sunt. Selv om håndvask virker som en enkel ting å gjøre, må barna gjøre det ordentlig. Å effektivt rengjøre hendene, bør vaske vare i 20 sekunder. Et tips for foreldre er å lære sine barn å synge en sang eller telle til 20, mens de vasker hendene. Sangen "Happy Birthday" tar omtrent 20 sekunder å synge, så får barnet ditt i vane med å synge den sangen mens han vasker hendene. Målet er for ham å holde skum skumming til slutten av sangen, når han kommer for å skylle av såpe.

Pusse tennene

God munnhygiene holder barnets pust lukter hyggelig, og tennene hulrom-free. Sett en tenner børsting tidsplan hjemme slik at barnet kommer inn i rutinen med å pusse om morgenen etter frokost og på kvelden etter middagen. Det er også viktig at du barnet pusse tennene etter å ha spist mat med høyt sukkerinnhold, siden sukker igjen i tennene for lenge kan forårsake hull i tennene. Overvåke at barnet børster riktig, ved å flytte tannbørsten frem og tilbake, opp og ned og ikke mangler noen flekker. Et annet tips for foreldre er å kjøpe sine barn en motorisert tannbørste som har en timer innebygd, slik at når tannbørsten slutter å bevege seg, barnet vet han kan slutte å pusse tennene.

Bath Time

Mange små barn kjempe bad tid for en eller annen grunn. Foreldre må finne en måte å gjøre bad tid fristende slik at barnet er interessert og glade for å få renset ut. En idé er for foreldre å bruke badekar leker for å gjøre den personlige hygiene aktivitet stimulerende. Badeleker, som dukker, figurer, flytende båter og plast vann dyr kan gi barnet ditt incitament for å få i karet. I tillegg bør foreldre komme opp med post-bade rutiner for å belønne barnet for å ta sitt bad. En hyggelig aktivitet, som for eksempel historien tid eller 20 minutter filmtitting kan gjøre det enklere for foreldre å vinne bad tid slaget, og i mellomtiden lære barna sine fordelene ved bading regelmessig.

Rent hår

Barn er aktive og derfor blir håret skitten og oljeaktig raskt. Lær barnet ditt viktigheten av å vaske håret, slik at skitt og olje ikke bygger opp og produsere en lukt eller forårsake en skrapete hodebunnen. Bortsett fra hår-vask, hårpleie tips også inkludere hår børsting for å holde trådene untangled og barnets hår værende ryddig.