Digidexo.com

Tips for å hjelpe mine Toddler Gain Vekt

Tips for å hjelpe mine Toddler Gain Vekt


Hvis du er forelder til en pjokk du kan ha oppdaget å få barnet ditt til å spise noen ganger kan være ganske utfordrende. Småbarn er kresen eaters, og det er vanlig for foreldre å bekymre seg for sine barns vekt. En dag barnet ditt kan spise alt du satt foran ham, og neste dag, kunne han spise nær ingenting i det hele tatt. Det er flere tips du kan bruke for å få din pjokk å konsumere de næringsstoffene han trenger så han får vekt.

Den Smorgasbord

Sitter en pjokk ned til frokost, lunsj eller middag kan være vanskelig, fordi de er i en alder hvor de er altfor opptatt med å utforske sine omgivelser til å gjøre det. Nibbling, passer bedre inn i deres livsstil. Plasser en bite-sized rekke næringsrik mat på en compartmentalized skuffen. Pjokk bør være i stand til å få tilgang skuffen lett mens du spiller og utforske. Han vil avbryte sin virksomhet til å sitte ned og nyt det på noen av bite-size matvarer. Tilby mat som holder seg godt i opptil to timer, og er rike på kalorier, men næringsrik. Du kan tjene kiler av hardkokt egg, eple skiver med peanøttsmør, banan skiver, cubed biter av ost og brødskiver med smør.

Drikker ekstra kalorier

Et annet middel for å få barnet til å forbruke mer kalorier er å tjene ham høy-kalori væsker. Tilby barnet ditt helmelk eller en ernæringsdrikk, for eksempel PediaSure, to til tre ganger per dag. Å gjøre en smoothie er en annen måte å få barnet til å konsumere ekstra kalorier. Bruk helmelk i smoothie og omfatter ingredienser som juice, peanøttsmør, honning og et utvalg av frukt. La barnet hjelpe deg med å få smoothie slik at å drikke smoothie vil bli sett på som en bragd og belønning.

Cooking

Å få barnet ditt til å få vekt, betyr ikke mate ham usunn, fetende, sukkerholdige matvarer. Se på ernæring først og kalorier sekund. Når du tilbereder ditt barns mat, gjøre små justeringer som øker kaloriinnholdet i måltidet, men ikke påvirke dens ernæringsmessige verdi. Ved steking eller koking, øke kalorier ved å erstatte vann eller melk med helmelk, fordampet melk, eller halvt om halvt. Når du lager fisk eller kylling, legge til et ekstra lag med mel eller panering før den kokes.

Serverer snacks

Enten serverer barnet snacks i mellom sine måltider vil gjøre ham opp i vekt avhenger av barnet og hans matvaner. Hvis barnet ditt er en kresen i matveien, kan det være lurt å begrense mengden av snacks du serverer slik at hans appetitt for frokost, lunsj og middag ikke ødelegge, og han er litt sulten da et måltid blir servert. Gjøre å spise en familie engasjement. Sitte hele familien ned ved middagsbordet og sette et godt eksempel for barnet ditt. Hvis han ser alle spise, kanskje han blir motivert til å spise også.