Digidexo.com

Hvordan å detox leveren Bruke Blå Grønn Alger

Spirulina er en blå-grønne alger som vanligvis brukes for leveren avrusning. Den inneholder aminosyrer, mineraler, rhamnose sukker og enzymer. Alternative helse utøvere hevder at det kan beskytte leveren mot skader og bidra til å forbedre helsen til mennesker som lider av skrumplever og kronisk hepatitt.

Hvordan å detox leveren Bruke Blå Grønn Alger

•  Begynn hver dag med 200 til 500 g av umoden (grønn) papaya, med huden på. Bland papaya i blender med andre friske tropiske frukter. Legg en spiseskje av eple cider eddik. Drikk blandingen og vente 20 minutter, deretter ta 10 g spirulina.

spise alkalisering matvarer, for eksempel grønnsaker og frukt, til lunsj. Inkluder en porsjon (omtrent på størrelse med håndflaten din hånd) av magre proteiner som kylling, kalv eller fisk. Legg cayenne pepper, eple cider eddik og olivenolje til maten. Dette kan blandes sammen som en dressing og helte på salaten. Dryss spirulina på dine matvarer.

Drikk minst 1/4 av kroppen din vekt i gram av destillert vann daglig. For eksempel, hvis du er 120 pounds, drikke 30 oz.of vann. Legg en spiseskje av eple cider eddik for hver 30 oz. destillert vann.

Spis frisk frukt, grønnsaker og en ekstra servering av magre proteiner. Du kan også toppen matvarer med spirulina. Vekt 20 minutter etter måltidet og ta 5 g spirulina.

Hint

  • Før du begynner på et detox, ta kontakt med din lege.