Digidexo.com

Gode ​​sko for barn

Gode ​​sko for barn


Et barns fot helse er i stor grad knyttet til den type sko han har på seg. Barns føtter er fortsatt vekst og utvikling. Sko som binder føttene, la lite rom for fleksibilitet eller gi for mye støtte tillater ikke for riktig utvikling av foten bein og muskler. De beste barnesko tett etterligne den nakne foten.

Myk og fleksibel

Sko som er utstyrt med myke og fleksible såler gi beskyttelse uten å risikere utvikling av sterke foten muskler og balanse. En myk og fleksibel såle kan barna føle seg som om de går barbeint. Soft Star Sko har pjokk og ungdoms størrelser tilgjengelig i sandaler, sko, støvler og mokasiner. Robeez bærer myke såler tilgjengelig i spedbarn og småbarn størrelser. Lapsaky, en organisk og naturlig linje, bærer pjokk og ungdoms størrelser i myk såle snø støvler. Velge en myk såle sko er viktig for stabiliteten, muskelstyrke og beinutvikling.

Sklisikker

Sikkerhet er en nummer-en bekymring for mange foreldre å kjøpe sko for barnet sitt. Sko som har sklisikre såler er viktig, spesielt når et barn deltar i en innendørs idrett. Suede, ku skinn og tynn gummi er alle gode materialer for sklisikre sko. Saucony og Asics er to joggesko som tilbyr sklisikre gummisåler som fremdeles er fleksibel. Pedipeds er laget av høy kvalitet ku skinn, noe som gir skoen trekkraft uten stivhet. New Balance 630 er en podiatrist-godkjent sneaker med en gummisåle for løping og daglig slitasje. Pedipeds er egnet for seg ute så vel som inne, men de har ikke nok støtte for å delta i idrett.

Pustende materialer

Barns føtter svette, spesielt når barn er aktive. Pustende og naturlige materialer er best for komfort av barnets fot. Keen lager sko av alle slag for spedbarn, småbarn og ungdom. Alle Keen sko, sandaler og støvler er laget av pustende materialer som mesh, naturlig lerret og naturgummi.

Bred og romslig

Barns føtter er ikke fullt utviklet, og småbarn og små barn har ofte brede føtter. Av denne grunn, og slik at barnas tær har plass til å vrikke og strekke seg, bør gode barnesko være dypt og bredt i tå-området. Dette sikrer at barnas føtter vil utvikle riktig og være fri for bunions og hard hud. Sko som Acorn mokasiner, Pedipeds og Keen Maybell sko er bredere i tåen for mer slingringsmonn. Barn som kan bevege tærne pleier også å ha bedre balanse og mobilitet.