Digidexo.com

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

Slik Cure bleie utslett Naturligvis


Det er ingenting verre enn en baby skriker av smerte og ubehag av en bleie utslett. Det er mange over disken og reseptbelagte medisiner som hevder å helbrede eller forebygge bleie utslett. Men det er også en enkel hjemme rette for at alle kan gjøre som har blitt brukt til å behandle bleie utslett. Dette er en praksis som sies å ha gått i arv gjennom generasjoner.

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

•  Forvarm en kjele på komfyren toppen på middels varme i 2-3 minutter.

Legg 1/2 kopp alle formål mel i skillet og rør rundt med en slikkepott til melet begynner å brenne og tar på seg en brun farge. Dette vil vanligvis ta tre eller fire minutter.

Fjern skillet fra ovnen etter at melet har brunet tilstrekkelig og avkjøl. Stekende av melet kan også utføres ved å plassere et lag av mel i en bakervarer panorere og setter pannen under broiler. Sjekk dette nøye og røre melet med få minutters mellomrom til den når ønsket farge.

Plasser svidd mel i en sandwich bag etter at den avkjøles.

Pat svidd mel på babyens tørre bunnen på hver bleie endring. Den fortsatte bruken av melet på babyens bleie utslett hjelpemidler i healing fordi melet skaper et alkalisk miljø. Dette hindrer bleie utslett fra forverring og gjør at den kan helbrede.

Hint

  • Hold en plast sandwich bag av svidd mel i bleie pose slik at du kan behandle din barnerumpe når du er borte fra hjemmet.
  • Hvis du ikke ser bedring i babyens bleie utslett etter bruk av svidd mel flere ganger ta kontakt med babyens lege.
  • Ikke bruk dette midlet på barn med mel eller gluten allergi, da dette kan føre til en trans-dermal reaksjon.