Digidexo.com

Meieri-fri & Egg-fri mat for Kids

Meieri-fri & Egg-fri mat for Kids


Når barnet er diagnostisert med meieriprodukter og egg allergi, plutselig hver barnevennlige maten du kan tenke på inneholder et allergen - pizza, pasta, salat dressing, cookies, iskrem - og hvem vet hva som gjemmer seg i pakket og bearbeidet mat. Fôring din familie tar en todelt tilnærming for å identifisere matvarer som er allergen-fri og tilpasse favoritter som ikke er det.

Frokost

Etter å ha fjernet den allestedsnærværende egg fra frokostbordet og bytter fra kumelk til soya, mandel eller kokosmelk, er du igjen med ganske mange alternativer. Mange frokostblandinger er laget uten meieriprodukter, og de fleste inneholder ingen egg; grunnleggende brød oppskrifter inneholder ikke melk eller egg; og frisk frukt er alltid en sunn frokost valg. Hvis du ønsker å behandle barnet ditt til pannekaker, bruker meieri-fri melk og erstatte 2 ss. med vann for egg, antyder food.com.

Lunsj

Så lenge du bare kjøpe eller lage brød fri for meieriprodukter og egg, er lunsj tid full av muligheter - hold ost. Smørbrød som peanøttsmør og syltetøy, kalkun (med sennep, ingen mayo) og hjemmelaget burgere arbeid, som gjør mange supper, chili og salater. Lag din egen hjemmelaget chicken noodle suppe med egg-free nudler; kylling anbud skylles med vann eller dyppet i appelsinjuice og belagt med krydret mel før stekepanne; og pizza laget med meieri-fri skorpe og soya ost erstatning.

Middag

Middag tid kan være vanskelig, men hvis du er fersk matlaging fleste familiens måltider, er det mye lettere å unngå melkeprodukter og egg. Pasta inneholder ofte egg, men en barnas favoritt, makaroni, ikke gjør det. Serverer den med olivenolje og krydder, eller gjør et meieri og egg-fri makaroni og ost, ved hjelp av soya melk og ost. Bruke egg-fri spaghetti, og topp det med en ost-fri tomatsaus og friske, egg-fri kjøttboller bundet med brødsmuler og en blanding av olivenolje og vann i stedet for egg. Prøv en sunn wok, som krever ingen meieriprodukter eller egg. Husk at et enkelt måltid av grillet eller stekt fjærkre, fisk eller kjøtt, potet og grønnsaker er både balansert og fri for meieriprodukter og egg, så lenge du utelater smør og ost pålegg.

Søtsaker

Når ditt barns fødselsdag - eller en fest hos venner - ruller rundt, tradisjonell kake og iskrem er av bordet. Det finnes alternativer, skjønt, inkludert hjemmelaget meieri og egg frie kaker, soya iskrem og vann-is. De fleste kommersielle godteri inneholder et vaskeri liste over ingredienser, ofte inkludert meieri og eggprodukter, men du kan lage din egen kandisert frukt, sukker sprette og selv sjokolade godteri. Se etter veganske oppskrifter på godteri og bakevarer, siden de inneholder ingen animalske produkter, og derfor ingen melkeprodukter eller egg.