Digidexo.com

Best vorte fjerning for behandling på magen

Best vorte fjerning for behandling på magen


Men vanligvis smertefri, vorter er en plage og bør behandles for å hindre komplikasjoner av det milde humant papillomavirus-infeksjon. Mange over-the-counter produkter og lege-administrert behandlinger effektivt løse opp vorter på noen hudoverflaten. Når flate eller vanlige vorter danner på myke eller sensitiv hud områder, for eksempel magen, er det viktig å teste produkter og se etter tegn på hudirritasjon før du fullfører et behandlingsregime.

Salisylsyre

Etter dusjing, individer infisert med vorter bør håndkle tørke huden rundt vorten og bruke et produkt som inneholder salisylsyre, som Compound W, direkte til vekst. Selv om denne prosessen er oppløsnings gradvis og må derfor anvendes i flere uker i de fleste tilfeller, er den salicylsyre behandling effektive i å oppløse de fleste vorter som vises på baksiden av hånden. På grunn av den tilsvarende mykhet i huden mellom baksiden av hånden og i magesekken, er det generelt trygge for magen søknad.

Cantharidin

Cantharidin aktiverer en kjemisk reaksjon som oppløser hud vorter på en mye raskere hastighet enn salisylsyre. Selv om det er en sterk kjemisk og derfor mer sannsynlig å forårsake utslett, svie eller annen mageirritasjon, vorter forsvinner ofte etter en enkelt applikasjon. Cantharidin er en væske som må anvendes av en lege direkte til vorten og dekket med en bandasje i 24 timer. De døde, blemmer hud av vorte kan fjernes med negleklipper eller en emory bord, selv om det er best å la den være alene og la det gå i oppløsning av seg selv.

Frysing Metoder

Aerosol vortefjerner, for eksempel Dr. Scholls FreezeAway, er et vanlig over-the-counter behandling med en høy grad av suksess. De er designet for å fryse en vorte ved konsentrert påføring av en aerosol spray lagret ved minus 70 grader Fahrenheit. Hvis dette programmet ikke er sterk nok til å ødelegge vorte, kan pasientene gjøre en avtale med en hudlege, som kan bruke en sterkere frysing sammensatte. Flytende nitrogen oppnår en temperatur på minus 320 grader Fahrenheit, men spesielt gjenstridige vorter kan kreve en ny søknad en til tre uker senere.

Duct Tape

Personer som lider av vorter og ekstremt sensitiv hud kan finne den beste behandling er å unngå kjemikalier helt. Å plassere en stripe av duct tape rett over vorte vil eliminere sin oksygenkilde. Dette vil hindre videre vekst og til slutt kvele den eksisterende vorte, forårsaker den til å forsvinne. Denne teknikken bør ikke føre til noen hudirritasjon, men det er viktig å holde båndet på hele tiden bortsett fra under bading, og bruke en ny stripe umiddelbart etter håndkletørking huden. Ikke fjerne tapen på et annet tidspunkt for å sjekke fremdriften av behandlingen, fordi noen eksponering til luft vil bare forlenge levetiden vorte.