Digidexo.com

Naturlige måter å kurere Alcohol Addiction

Alkoholisme er preget av daglig inntak av alkohol for å unnslippe den mentale og fysiske symptomer på tilbaketrekning. Denne tilstanden vanligvis utvikler seg over tid som alkohol reduserer mengder av visse kjemikalier i hjernen, spesielt de som styrer impulser og produserer følelser av nytelse. Naturlige behandlinger er best brukt som et supplement til veiledning og vanlige medisiner.

Herbal behandlinger

Alltid konsultere legen din før du tar disse eller andre kosttilskudd.

Urten kudzu fraråder alkoholforbruk ved å lage kvalme, hevelse og ansikts rødhet når det tas før du drikker. Ta 10 mg tre ganger om dagen. Melk tistel, en godt studert urt for leversykdommer, forebygger og behandler skrumplever og andre leverforhold. Ta 600 mg daglig. Melk tistel kan forårsake mild diaré når den først tatt. Reishi hindrer fettlever og skrumplever. Ta 3000 mg tre ganger daglig. Soyalecitin oppfordrer lever-celle gjenfødelse og beskytter den mot giftstoffer. Ta 3000 mg daglig. Løvetann er ofte brukt for leversykdommer på grunn av sine avgiftende egenskaper. Det kan også hjelpe med abstinenssymptomer. Ta skjær som anvist på etiketten.

Homepathic rettsmidler

Ifølge University of Maryland Medical Center, har det ikke vært mange studier på hvordan homeopatiske remedier behandle alkoholisme. Imidlertid er de følgende behandlinger som vanligvis anvendes ved homeopaths basert på deres kliniske erfaringer. Homeopati, som tradisjonell kinesisk medisin, ser ofte på spesielle symptomer i tillegg til hoved tilstand når foreslå behandlinger. Disse midler bør tas som anvist på etiketten.

Arsenicum album letter angst og compulsiveness. Det er mest nyttig hvis du opplever kvalme, oppkast og diaré. Nux vomica reduserer irritabilitet og compulsiveness ledsaget av forstoppelse, kvalme og oppkast. Lachesis reduserer cravings for alkohol, hodepine og problemer med å svelge. Staphysagria brukes til å behandle sinte personer som flaske opp sine følelser og har lidd fysisk, seksuell eller psykisk overgrep i fortiden.

Andre forslag

The University of Maryland Medical Center anmeldt flere studier som undersøkte akupunktur som behandling for alkoholisme, og funnet noen studier som konkluderte med det kunne være en effektiv metode for å redusere cravings og lettelser symptomer på tilbaketrekning. Dette bør benyttes i forbindelse med andre behandlinger, og ikke på egen hånd. En studie ledet av WE Sevrus, publisert i april 1999 Archives of General Psychiatry, fant at inntak av omega-3 fettsyrer lettet depresjon. Disse fettsyrene finnes i solbær olje, nattlysolje, linfrøolje og fiskeolje. Ta som anvist på etiketten.