Digidexo.com

Honning for en blære infeksjon

Honning for en blære infeksjon


En blære infeksjon oppstår når bakterier kommer inn i urinrøret på grunn av feil hygiene eller en infeksjon i nyrene. En blære infeksjon kan være smertefullt, men hjemme rettsmidler som for eksempel å bruke honning kan hjelpe behandle en blære infeksjon. Men hvis symptomene forverres eller ikke bedres, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Fordeler

Honning har antibakteriell, antiviral og soppdrepende egenskaper som gjør det effektivt i bekjempelse mot bakterier som forårsaker en blære infeksjon. Honning er noen ganger blandet med andre ingredienser for ekstra bakterier kjemper effekter.

Honning og eple cider eddik

Å behandle en blære infeksjon, bland en ts. honning med to ts. eple cider i et glass vann. Rør godt og drikk en gang om dagen til infeksjonen er ryddet. Apple cider eddik øker surheten i urinen, noe som gjør det til et ubeboelig miljø for bakterier.

Honning og Salt

For en blære infeksjon, ta en ts. honning med to klyper salt daglig til du gjenopprette. Bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner kan ikke overleve med salt, så det hjelpemidler i behandling av en urinveisinfeksjon.

Honning og kanel

Ta en ts. honning blandet med to ss. malt kanel i en kopp varmt vann. Denne drinken vil hjelpe kvitt bakteriene fordi kanel hjelper ødelegge bakterier i blæren.

Forebygging

Det er lettere å hindre en blære infeksjon enn å behandle. Noen tips for å hindre en blære infeksjon er iført bomull truser, med et mildt vaskemiddel, urinering når du har lyst, drikke mer vann, urinering før og etter samleie og unngå Douches eller feminin spray.