Digidexo.com

Hvordan Stopp barneseng Wetting Med naturlig rettsmidler

Det er normalt for de fleste barn å sengevætere til de fyller 3. Etter det, er det antatt at sengevæting, spesielt hos barn mellom 5 og 8, oppstår på grunn av psykologiske og ernæringsmessige triggere. Det er estimert at mellom 6 og 10 millioner barn er seng wetters, samt over 200.000 voksne. Naturlige behandlinger er tilgjengelige for å stoppe tilstanden. En 2-4 ukers program anbefales.

Bruksanvisning

Kosttilskudd endringer

eliminere utløse mat høy i syre fra barnets kosthold. Brus, sjokolade, koffein, kokte grønnsaker og kakao er alle utløse mat og kan føre til et barn å miste kontrollen over hans eller hennes blæren mens de sover. Det er også en god idé å avstå fra å mate barnet ditt useriøs og krydret mat hvis de er en seng våtere. Foods høy i raffinert sukker, fett og krydder ofte overbelaste utvikle nyresystemet, forårsaker organer svikter.

Har barnet ditt drikker en 8-unse glass tranebærjuice hver morgen før du spiser frokost. Tranebærjuice er en kraftig antioksidant som fremmer sunn nyre og nyrefunksjonen. Det vil også hjelpe barnet ditt avvenne off av brus og andre sukkerholdige drikker han eller hun kan være vant til å konsumere. For smaken, juice halv eple eller legge en 1/4 kopp ren eplejuice.

Bland 2 ss. av eple cider eddik i et glass vann og har barnet drikke det med hvert måltid. Apple cider eddik vil hjelpe alkalize ditt barns syre nivåer så hyppig, og ofte ukontrollerbare, oppfordrer til å urinere avta. Det vil også bidra til å bryte ned eventuelle kalkavleiringer i kroppen.

4 Før barnet ditt et stykke selleri og et glass vann med 3-5 dråper vendelrot ekstrakt lagt til to timer før du går til sengs. Eiendommene i selleri hjelpe nyrer og blæren si sunt ved å regulere saltene i kroppen. Selleri er også en kraftig anti-inflammatorisk og antioksidant, som vil hjelpe barnet ditt system overnatte gratis fra uønskede giftstoffer, som ofte gjør sine deler i forårsaker barn til sengevætere. Valerian root er en veldig kraftig beroligende urt som vil selvsagt hjelpe barnets kropp til å slappe av i perioder med søvn. Slutte å gi barnet ditt væsker minst to timer før leggetid.

Body Care og annen terapi

Tenk å få en kiropraktisk justering for barnet ditt. I motsetning til mange forestillinger, er chiropractic omsorg for barn ikke bare nyttig, men vital ifølge mange eksperter. Som kroppen vokser, er det noen ganger er det lett for å bli forskjøvet. Dette kan føre til mange helsemessige forhold hos barn som hyperaktivitet, hyppige og langvarige forkjølelser, hodepine og sengevæting.

Gi barnet ditt en beroligende ryggmassasje før de sovner. Gni 2 eller 3 dråper lavendelolje inn i hans eller hennes hud. Lukten vil hjelpe dem å slappe av slik at de sovner komfortabelt, ikke bare som et resultat av fysisk utmattelse.

Ta en 20 til 30 minutters spasertur eller sykkeltur med barnet en gang daglig i 2 til 3 uker. Fysisk aktivitet fremmer sunn sirkulasjon, som hjelper nyrene arbeid og vokse skikkelig.

Kontroller at hjemmemiljøet er så stressfritt og behagelig for barnet ditt. Det er lett for barn som sengevætere å bli flau av tilstanden, i frykt vil de bli ertet av venner og søsken. Slike ting kan føre til ekstra stress og gjøre tilstanden verre.

Les barnet ditt en lang historie etter du brette dem inn i sengen om natten for 2 til 3 uker. Holde lesing, selv etter at de har gått i dvale. Bytt historien lesing med rolig ord aksept, som ditt barns underbevissthet vil behandle. Fokuser på positive bilder og ro.

Gjør seng tid en rutine. Sørg for at barnet går til sengs på relativt samme tid hver kveld, og han eller hun har riktig tid til naturlig sovner i et stille rom. Stimulerende distraksjoner som fjernsyn, uro og høy musikk kan føre til at barnet til å sove urolig, noe som i sin tur fører ofte dem til sengevætere.

Tips og advarsler

  • Har barnet ditt ta minst 15 mg sink hver dag. Sink er kraftig mineral avgjørende for riktig vekst hos barn. Det hjelper også kroppen naturlig stabilisere sine sukker.
  • Mate barnet en skje med honning med frokost. Honning er en fantastisk kilde til naturlig sukker.
  • Vurdere å se en familierådgiver. Fordi sengevæting antas å være forårsaket av psykologiske faktorer, er det en god idé for barnet ditt å snakke med en profesjonell om hvordan å overvinne sykdommen.
  • Tenk å få barnet ditt en kinesiologi test. Dette er en muskel test som kan avdekke matallergier eller ernæringsmessige mangler som kan være årsaken dem til sengevætere.
  • Gjenta trinnene over etter behov.
  • Unngå bordsalt i ditt barns kosthold. Bordsalt fremmer vannretensjon.
  • Hvis barnet ditt har en negativ reaksjoner på noen naturlig middel, avslutte bruken og ringe legen din.