Digidexo.com

Hva er en Clean Diet?

Hva er en Clean Diet?


Et rent kosthold er en som inkluderer hele matvarer og er fraværende av mat som er behandlet eller kunstig. Hele matvarer refererer til mat i sin mest naturlige tilstand mulig som frisk frukt, grønnsaker og helkorn.

Rene Foods

Et rent kosthold innebærer frisk frukt og grønnsaker, hele korn og organiske, magre proteiner. Bearbeidet og kunstige matvarer bør unngås, spesielt de som inkluderer hvitt mel og sukker. Havregryn, yoghurt, linfrø og grønne blader er bare noen få stifter i rent kosthold.

Frequency of Eating

En ren diett består av seks små måltider hver dag. En av disse måltidene inkluderer alltid frokost, å bli spist i løpet av en time på oppvåkningen. Spise oftere stimulerer stoffskiftet og holder deg fra å bli sulten og overspising ved neste måltid.

Proteiner og karbohydrater

Å følge et rent kosthold, kombinere magre proteiner med komplekse karbohydrater til hvert måltid til drivstoff kroppen. Når du kombinerer riktig type proteiner og karbohydrater, du forsinke prosessen kroppen gjennomgår under konvertering karbohydrater til fett.

Sunt fett

Et rent kosthold inneholder sunt fett som de som finnes naturlig i fisk, nøtter, frø og oljer. Unngå fett som er produsert når mat er kunstig fremstilt som trans fett.