Digidexo.com

Hvordan flate magen Uanstrengt Uten Craving Mat

Hvordan flate magen Uanstrengt Uten Craving Mat


En flat mage er ønsket av både menn og kvinner over hele verden. Dessverre, fordi fett tap ikke kan være målrettet, virker det ganske vanskelig å oppnå dette målet. Ofte folk vende seg til sprek trening rutiner og latterlige dietter for å flate deres midten seksjoner. Heldigvis finnes det metoder og rutiner for å miste vekt smertefritt uten å måtte ty til ekstreme tiltak.

Hvordan flate magen Uanstrengt Uten Craving Mat

•  Gå på en jevnlig basis. Hver gang du har sjansen, ta en spasertur. Gå i et moderat tempo og prøve i 20 til 30 minutter hver dag. Selv om det kan virke dumt å gå for å få en flatere mage, ifølge Stew Smith, en US Naval Academy utdannet og tidligere Navy SEAL, kan du ikke målrette fett tap. Til tross for dette, vil kardiovaskulær trening hjelpe deg å forbrenne kalorier og i sin tur, miste fett i prosessen. Selv om det ikke er målrettet vekttap, vil du til slutt miste fett i magen området hvis du holder på det.

Strekk før og etter hver tur. Muskler eller ledd spenning kan forårsake smerte, som vil hindre deg fra å holde tritt med dine daglige turer. Stretching før og etter hver tur vil bidra til å lindre muskelspenninger, og hjelpe deg å slappe av.

Spill av en sport. Hvis du finner vandre kjedelig, spille en mosjonsaktiviteter. Basketball, baseball, fotball og selv golf krever fysisk aktivitet. Enhver fysisk aktivitet er et pluss når det gjelder å miste vekt og flatere mave.

Reduser stress. Når du opplever stress, produserer kroppen hormoner inkludert kortisol og adrenalin. Mens disse hormonene er nyttig under farlige eller beslutningssituasjoner, når du er stresset ofte, det tar en toll på din mentale og fysiske velvære. Adrenaline gir deg energi; kortisol øker glukoseproduksjon og bremser ned fordøyelsen. Hvis du er stresset ofte eller har en angstlidelse, er det viktig at du ser en lege, slik at hormoner kan reguleres.

Endre ditt kosthold. Hvis du forbruker store mengder karbohydrater og søtsaker, er det mer sannsynlig å ha mat cravings. Fordi søtsaker og karbohydrater er raskt fordøyd, blir blodsukkernivået uregelmessig. Når du har cravings, pleier du å snack og spise mer. I stedet for sukker og karbohydrater, bytte til hele korn matvarer som fullkorn pasta eller fullkorn frokostblanding. Sørg også for å spise rikelig med frukt, grønnsaker og proteinrik mat. Disse typer mat tar lengre tid å fordøye, holde blodsukkeret jevnt hele dagen.

Ta en multivitamin hver dag. Når du har riktig mengde næringsstoffer i kroppen din, du er mindre sannsynlig å ha merkelige cravings.

Drikk mer vann. Å drikke et glass vann før hvert måltid kan hjelpe deg å spise mindre porsjoner. Også, når du har en mat craving, før flytte at kalori-fylt snack, velge et glass vann først. Hvis du fortsatt er sulten etter å ha drukket vannet, hold deg til en hel-korn matbit eller en høy-protein snack.

Hold oversikt over fremgangen din. Hver uke (på samme tid hver uke), måle midjen din. Prøv å unngå å veie deg. Det er mer sannsynlig at du vil miste inches før du ser en betydelig mengde vekttap.

innlemme mageøvelser i ditt treningsprogram. Arbeide obliques, nedre rygg og magemusklene vil hjelpe deg å oppnå en flatere mage. For å fullføre skrå crunches, bøyd ligge på ryggen med knærne i rett vinkel. Plasser fingertuppene bak ørene. Litt vri til venstre, og krølle seg litt som om du gjør en vanlig sit-up, men bare heve skuldrene fra gulvet et par inches. Hold posisjonen et øyeblikk, og kontrakt magemusklene. Tilbake til hvileposisjon, og gjenta med den andre armen / motsatt kne. Prøv å fullførte 10 komplette reps. Flagre spark mens utsatt arbeidet korsryggen. Hold håndflatene under deg hofter, og heve overkroppen litt opp fra bakken. Gjør 10 repetisjoner, med to flagrer som tilsvarer én repetisjon. Ligg på ryggen for abdominal crunches, holde knærne i rett vinkel. Legge armene i kors over brystet med håndflatene på skuldrene. Løft opp når du kontraherer magemusklene, forsøker å berøre knærne med albuene.