Digidexo.com

Hvordan ha Will Power for ikke over-spising

Hvordan ha Will Power for ikke over-spising


Den amerikanske Center for Disease Control sier, "I 2010, ingen stat hadde en forekomst av fedme mindre enn 20%." Mange stater hadde tall på opptil 30%. Denne statistikken kan gi deg en pause og har du lurer på hvorfor folk kan ikke bare vil seg inn i helse. Problemet er ikke alltid viljestyrke. Det er hva du velger å spise, og hvordan du føler om deg selv samlet. Du kan ikke ha et vektproblem, men vet du at du kan bli overvektig hvis du ikke spiser sunn mat og ikke får regelmessige øvelser. Trene viljen er rett og slett et spørsmål om praksis, akkurat som løfte vekter eller sykling.

Hvordan ha Will Power for ikke over-spising

•  Gå til speilet ditt og starte med å si fine ting om deg selv - høyt. Det er greit å gjøre det når ingen andre er rundt hvis du føler deg ukomfortabel. Men det er en første indikasjon på at din selvfølelse trenger litt hjelp. Hvis din selvfølelse trenger hjelp, begynne å jobbe fra innsiden for å finne det du virkelig liker med deg selv. Si ting som "jeg elsker meg selv" eller "jeg er glad og sunn." Prøv meditasjon og å være forsiktig med deg selv.

Skriv ned affirmasjoner på papir eller huskelapper og plassere dem rundt hjemmet ditt, inkludert på kjøleskapet. Bruk positive uttalelser, som for eksempel "Jeg spiser sunn mat", "Friske grønnsaker er nærende" og "Jeg har alltid spise riktig mengde." Disse får tankene fokusert på en ny måte.

Få utendørs og mosjon. Kjedsomhet, trøtthet og mangel på energi er ofte forårsaket av en mangel på mosjon. Ta en tur, bade eller sykle den sykkelen som begynner å bli støvete i garasjen. Kroppens behov vil også endre det mer du trener.

Les opp på maten du vanligvis spiser. Hvis du spiser fast food, er du skade deg selv, som er dokumentert i utallige rapporter. Spise dem ikke alltid dempe sult. Filmen "Fast Food Nation" ga et innblikk i vår kultur, men du kan velge å unngå disse usunne former for spising. I stedet velger ferske, hele grønnsaker og ta deg tid til å forstå verdien naturens høste tilbud.

Praksis i små steg hvis du har et måltid. Face bordet, legge merke til all maten lagt på den, og velge en mindre del av hvert å begynne med. Spiser veldig sakte. La maten bosette seg i magen din før nå for sekunder. Du kan ikke ha dem i det hele tatt.

Spis sunn snacks mellom måltidene, for eksempel gulrøtter eller selleri eller nøtter. Også, ikke fylle opp på væsker eller vente med å spise hele dagen sin næring til du føler deg skrubbsulten. Spre det ut. Unngå høyt sukkerinntak.

•  Stol på deg selv. Tro på deg selv. Tenk tanker som tar vare du generelt. Ordene "Jeg kan" eller "jeg vil" er ganske kraftig når du gjør valg i livet ditt.

Kjøp hypnose eller selvhypnose lyd-CDer, eller laste dem ned fra Internett. Bruk bare de fra anerkjente kilder, slik som folk er spesielt opplært i hypnoterapi. Hypnoterapi har blitt godkjent av American Medical Association (AMA) siden 1958 Alternativt gjøre en avtale med en hypnoterapeut for en økt mot å hjelpe forbedre din viljestyrke.

Få en fysisk eksamen hvis du har ekte vekt problemer, spesielt noen som ikke ser ut til å forandre seg med din innsats for å spise bedre mat og trening. Du kan ha en fysisk tilstand som hindrer riktig fordøyelse, eller problemer med blodsukkernivået. Kosthold kan enormt hjelpe mange forhold, men å ha baseline informasjon er nyttig.