Digidexo.com

Utvidet bruk av nikotinplaster

Den nikotinplaster er en type av nikotinerstatningsterapi. Påføres huden, frigir den nikotin i blodstrømmen over en lengre periode, vanligvis 16-24 timer. Den er beregnet for bruk over en åtte ukers periode. I løpet av den tiden, bør de røyker gradvis tilpasse seg avtagende doser av nikotin, endelig overvinne cravings og avkall bruk av plasteret helt. Det er fordeler og ulemper som er involvert med å bruke nikotinplaster for lengre perioder.

Metabolisme

Nikotinplaster fungerer bedre over en lengre tidsperiode i mennesker som metaboliserer nikotin langsomt. I en fersk studie ved University of Pennsylvania, langsomme metabolizers som brukte lappen over seks måneder var over dobbelt så høy sannsynlighet for å slutte som de som brukte den over åtte uker.

Kjemiske Forskjeller

Selv om lappen leverer en ren dose nikotin i stedet for de mange andre skadelige kjemikalier i sigaretter, er det fortsatt mulig å bli avhengig av nikotin i oppdateringen. Nikotinavhengighet er ikke godt forstått, men det er forbundet med diabetes og munn kreft, og kan også ha negativ forandre kolesterolnivået.

Relapse

En 2010 studie ved University of Pennsylvania School of Medicine fant at røykere som brukte nikotinplaster i 24 uker, i stedet for åtte, var langt mer sannsynlig å gi opp sigaretter for godt enn til tilbakefall. Det har også funnet at langvarig bruk av plasteret kan hjelpe røykere som tilbakefall får "tilbake på vognen" og til slutt gi avkall vane med hell.