Digidexo.com

De tingene å spise så vil du ikke få Fat

De tingene å spise så vil du ikke få Fat


Hvis du bestemmer deg for å gå på en diett, er det visse matvarer som du unngå fordi de er kjent for å være fetende og sabotere din vekttap. Stekt mat, sukker, usunt fett og bearbeidet mat raskt legge pounds til rammen når det spises i overkant. Å vite hvilke matvarer du trygt kan spise uten å få fett er ideelt, om du prøver å gå ned eller holde vekten.

Rå frukt og grønnsaker

Rå frukt og grønnsaker er høy i vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. De er naturlig lav i kalorier og fett og er kolesterol-fri. Bortsett fra å fylle deg opp og ikke gjør deg feit, spise grønnsaker og frukt reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer og visse kreftformer, som det fremgår av US Department of Agriculture. Frukt har naturlig sukker som kan hjelpe tilfredsstille dine søt tann. Skifte usunn mat med grønnsaker kan redusere totale kaloriinntaket. Rå grønnsaker opprettholde alle sine næringsstoffer som ofte blir borte når matlaging dem.

Helkorn

Hele korn som havregryn og brun ris er høy i fiber og derfor fylle deg opp og holde deg mett lenge. De bidra til å regulere fordøyelsen og, fordi du føler deg full, er du mindre fristet til å spise andre matvarer. Å spise hele korn to timer før du trener vil gi deg mye energi. Ifølge US Department of Agriculture, spise tre gram av hele korn daglig hjelper med vektkontroll. Avdelingen sier også at hele korn bidra til å redusere risikoen for koronar hjertesykdom.

Seafood

Fisk som laks, sild og ørret inneholder omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer bidra til å holde insulinnivået stabilt slik at du er mindre sannsynlig å oppleve cravings. Proteinet i sjømat bidrar til å opprettholde og bygge muskelvev, som aktiverer stoffskiftet å brenne fett. Kamskjell er høy i energigivende vitamin B12 og inneholder tryptofan, en amino-syre, som, i henhold til "Shape Magazine", bidrar til å regulere appetitten. For å få mest helsemessige fordeler, unngå steke fisk og lage mat, pochere eller grill den i stedet.

Magre meieri

Forbruker lav-fett eller nonfat meieriprodukter i moderate mengder hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Meieriprodukter inneholder kalsium, som er kjent for å opprettholde og bygge sunne tenner og bein. Ifølge University of Texas Southwestern Medical Center, kan konsumere kalsium-rik, lav-fett eller nonfat meieriprodukter øke stoffskiftet og hindre fettlagring. Gode ​​kilder til kalsium inneholder skummet melk, fettfattig yoghurt og lav-fett streng ost.