Digidexo.com

What Happens in Alkohol Rehab?

Detox

Det første trinnet i en alkohol rehabiliteringsprogram innebærer avgiftning fra alkohol. Detox prosessen kan ta en rekke former avhengig av mengden og lengden av tid alkoholikeren har drukket. De fleste pasienter kan behandles på poliklinisk basis, mens andre foretrekker innleggelse programmer for å hjelpe dem å komme gjennom den første detoxing og for å gi en trygg havn fra fristelsen. Milde symptomer kan oppstå i løpet av et par timer etter siste drink eller ta flere dager å begynne. Pasientene vil oppleve en rekke symptomer fra skjelvinger til kvalme og nattesvette. Mer alvorlige tilfeller av tilbaketrekking må være medisinsk tilsyn som de kan forårsake ekstrem blodtrykk fotturer og død. Symptomer som en tung drikker kan støte inkludere hallusinasjoner, kramper og anfall. Symptomer blir stadig verre i løpet av 48 timer etter siste drink og kan behandles med beroligende medisiner og andre medisiner som betablokkere og klonidin.

Innledning

Når en pasient har blitt stabilisert og trusselen om fysisk fare har gått, er en introduksjon til nøkternhet initiert. For flere uker etter detox, den mentale tvang, eller besettelse, å drikke vil være veldig sterk, hindrer alkoholiker fra å konsentrere seg. Alkohol rehabilitering rådgivere begynne terapi for å hjelpe alkoholikeren forstå de underliggende problemene som forårsaket personen til å drikke. Pasientene må også innrømme at de har en sykdom, og kan ikke drikke igjen hvis de skal fortsette med sin utvinning på lang sikt. Vinne fornektelse er en utfordring for rådgivere i de første dagene og ukene i rehab. Leger ser pasienter under alkohol behandlingsopplegg. Leger se etter tegn på depresjon og se etter tegn på en sekundær mental tilstand som kan kreve medisinering. Anger, skyld og selvforakt kan svekke en persons evne til å bli edru. Antidepressiva ofte brukes til å behandle alkoholikere for et år eller mer.

Immersion

Som pasienter i alkohol behandling sentre begynner å føle seg bedre de er nedsenket i daglige rutiner som støtter deres trivsel. Noen behandlingssentre tilbyr alternative behandlinger som massasje, yoga, medisinering klasser og kunst og håndverk. Gruppe terapitimer er en integrert del av rehab samt oppgaver som hjelper alkoholikere få innsikt i deres liv og ta avgjørelser om endringer som kanskje må gjøres. Utenfor grupper som Anonyme Alkoholikere (AA) er brakt inn til anlegget eller pasienter blir tatt utenfor til møter når de er forbi detox og initiering fase av behandlingen. Pasienter blir introdusert for andre samfunn støtteorganisasjoner for sin familie. Pasienter oppfordres til å bygge relasjoner i AA grupper for å hjelpe dem når de forlater anlegget, vanligvis innen ca 30 dager. Mange alkohol Rehab programmer tilbyr også oppfølging i form av regelmessige rådgivning økter, årlige alumni reunions, nyhetsbrev og telefonsamtaler.